‘C1E-combinatie biedt rijschoolhouders kansen’

Met de toevoeging van een aanhanger voor achter de C1-vrachtwagen aan het steeds verder uitdijende wagenpark speelt lesautoverhuur.nl-eigenaar Stefan van der Sanden in op de vraag vanuit de rijscholenbranche om een complete C1E-combinatie aan te kunnen bieden. “Door hem nu nog aantrekkelijker te prijzen, kunnen rijscholen voordelig meer typen rijles aanbieden.”

De aanhanger die toebehoort aan de tevens te huren C1-vrachtauto is voor rijlesaanbieders noodzakelijk voor het geven van C1E-rijlessen. “De rijscholen die in het bezit zijn van een C1-vrachtwagen kunnen met deze aanhanger investeringen omzeilen, terwijl ze toch een extra type rijles aan kunnen bieden”, zo stelt Van der Sanden, die de aanhanger ook als totaalpakket met de vrachtwagen verhuurt.

Verzoeken

De aanschaf van nieuwe wagens en aanhangers voor het wagenpark komt vaak voort uit overleg met de branche. Zo werd de C1 (kleine vrachtwagen) al twee jaar geleden aan de lijst van lesautoverhuur.nl toegevoegd op aanvraag van brancheorganisatie Bovag. “Anders kun je de rijschoolhouders niet goed voorzien”, zo is Van der Sanden duidelijk.

Ook het ontstaan van lesautolease.nl kwam voort uit vragen van de branche. “Er was door de komst van meer lesautoverhuurders een afname van losse daghuur”, zo constateerde de eigenaar, die direct ruimte zag voor vernieuwing. “Alles om de mobiliteit van rijschoolhouders te waarborgen.”

Actie met C1E-combinatie

Toen de verhuur van de C1-vrachtauto al enige tijd liep, was de vraag van enkele rijschoolhouders om een toevoeging van een E-aanhanger niet aan dovemansoren gericht bij het Brabantse bedrijf. De aanhanger is niet alleen ideaal voor bezitters van de C1, maar ook voor andere rijschooleigenaren, zo denkt de eigenaar van het Brabantse bedrijf. “Het biedt rijschoolhouders kansen om op deze manier bijvoorbeeld te experimenteren met het aanbieden van lessen voor andere rijbewijzen. Maar ook startende ondernemers of bedrijven met een tijdelijke ondercapaciteit kunnen hier de vruchten van plukken.”

Om de branche kennis te laten maken met de C1E-combinatie biedt lesautoverhuur.nl zowel de aanhanger als de combinatie met de vrachtauto vanaf 15 augustus voor een aangepaste prijs aan, zo maakt Van der Sanden bekend. De combinatieprijs zakt in deze periode per dag van 235 naar 195 euro, en de aanhanger kost in die periode geen 85 euro maar 65 euro per dag exclusief btw.

Groter wagenpark

Waar lesautoverhuur.nl een aantal jaar geleden begon met één auto, een Peugeot 207, staat de teller inmiddels op ruim zeventig bolides van alle merken en maten. Eigenaar en oprichter Van der Sanden ziet dat aantal snel oplopen, en denkt binnen een jaar ruimschoots te gaan verdubbelen. “Alle lesauto’s zijn continu verhuurd, dus we moeten wel uitbreiden om altijd kwaliteit te blijven leveren. We denken nog voor het eind van 2015 de honderd te passeren.”

Regiogebonden is het bedrijf uit Schijndel al lang niet meer. Door heel het land weten rijschoolhouders het lease- en verhuurbedrijf te vinden, en Van der Sanden denkt dat dit vooral te danken is aan hun flexibiliteit. “Vorige week bijvoorbeeld nog kreeg een rijinstructeur een veegwagen binnengereden in de zijkant van zijn gloednieuwe lesauto. Dat is natuurlijk ongelooflijk vervelend, maar diezelfde dag nog had ik een reserve geregeld. Het werk mag nooit stilstaan.”

Lars Verpalen

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘C1E-combinatie biedt rijschoolhouders kansen’ | RijschoolPro

‘C1E-combinatie biedt rijschoolhouders kansen’

Met de toevoeging van een aanhanger voor achter de C1-vrachtwagen aan het steeds verder uitdijende wagenpark speelt lesautoverhuur.nl-eigenaar Stefan van der Sanden in op de vraag vanuit de rijscholenbranche om een complete C1E-combinatie aan te kunnen bieden. “Door hem nu nog aantrekkelijker te prijzen, kunnen rijscholen voordelig meer typen rijles aanbieden.”

De aanhanger die toebehoort aan de tevens te huren C1-vrachtauto is voor rijlesaanbieders noodzakelijk voor het geven van C1E-rijlessen. “De rijscholen die in het bezit zijn van een C1-vrachtwagen kunnen met deze aanhanger investeringen omzeilen, terwijl ze toch een extra type rijles aan kunnen bieden”, zo stelt Van der Sanden, die de aanhanger ook als totaalpakket met de vrachtwagen verhuurt.

Verzoeken

De aanschaf van nieuwe wagens en aanhangers voor het wagenpark komt vaak voort uit overleg met de branche. Zo werd de C1 (kleine vrachtwagen) al twee jaar geleden aan de lijst van lesautoverhuur.nl toegevoegd op aanvraag van brancheorganisatie Bovag. “Anders kun je de rijschoolhouders niet goed voorzien”, zo is Van der Sanden duidelijk.

Ook het ontstaan van lesautolease.nl kwam voort uit vragen van de branche. “Er was door de komst van meer lesautoverhuurders een afname van losse daghuur”, zo constateerde de eigenaar, die direct ruimte zag voor vernieuwing. “Alles om de mobiliteit van rijschoolhouders te waarborgen.”

Actie met C1E-combinatie

Toen de verhuur van de C1-vrachtauto al enige tijd liep, was de vraag van enkele rijschoolhouders om een toevoeging van een E-aanhanger niet aan dovemansoren gericht bij het Brabantse bedrijf. De aanhanger is niet alleen ideaal voor bezitters van de C1, maar ook voor andere rijschooleigenaren, zo denkt de eigenaar van het Brabantse bedrijf. “Het biedt rijschoolhouders kansen om op deze manier bijvoorbeeld te experimenteren met het aanbieden van lessen voor andere rijbewijzen. Maar ook startende ondernemers of bedrijven met een tijdelijke ondercapaciteit kunnen hier de vruchten van plukken.”

Om de branche kennis te laten maken met de C1E-combinatie biedt lesautoverhuur.nl zowel de aanhanger als de combinatie met de vrachtauto vanaf 15 augustus voor een aangepaste prijs aan, zo maakt Van der Sanden bekend. De combinatieprijs zakt in deze periode per dag van 235 naar 195 euro, en de aanhanger kost in die periode geen 85 euro maar 65 euro per dag exclusief btw.

Groter wagenpark

Waar lesautoverhuur.nl een aantal jaar geleden begon met één auto, een Peugeot 207, staat de teller inmiddels op ruim zeventig bolides van alle merken en maten. Eigenaar en oprichter Van der Sanden ziet dat aantal snel oplopen, en denkt binnen een jaar ruimschoots te gaan verdubbelen. “Alle lesauto’s zijn continu verhuurd, dus we moeten wel uitbreiden om altijd kwaliteit te blijven leveren. We denken nog voor het eind van 2015 de honderd te passeren.”

Regiogebonden is het bedrijf uit Schijndel al lang niet meer. Door heel het land weten rijschoolhouders het lease- en verhuurbedrijf te vinden, en Van der Sanden denkt dat dit vooral te danken is aan hun flexibiliteit. “Vorige week bijvoorbeeld nog kreeg een rijinstructeur een veegwagen binnengereden in de zijkant van zijn gloednieuwe lesauto. Dat is natuurlijk ongelooflijk vervelend, maar diezelfde dag nog had ik een reserve geregeld. Het werk mag nooit stilstaan.”

Lars Verpalen

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.