Verfrissend programma Lesauto Testdag slaat aan

Precies twee weken voor de Lesauto Testdag 2015 is het programma definitief gemaakt. De jaarlijks terugkerende en volledig verzorgde dag voor de rijschoolbranche kent een geheel opgefrist programma ten opzichte van vorig jaar, en wij zijn ongelooflijk blij dat dit goed gewaardeerd wordt. Dat blijkt namelijk wel uit de aanhoudende stroom aan registraties: nu al hebben ruim 800 rijinstructeurs aangegeven er dinsdag 15 september bij te zijn op Kasteel de Schaffelaar in Barneveld.

De nieuwe locatie van de Lesauto Testdag op het prachtige kasteel nabij Utrecht geeft een nieuwe dimensie aan het testen van de verschillende lesauto’s én -motoren. Maar ook zijn wij blij nieuwe merken ten opzichte van vorig jaar te mogen presenteren én verschillende exposanten te verwelkomen met innoverende initiatieven waar jij als rijschoolhouder volop van kunt profiteren. We zetten drie grote vernieuwingen op een rij.

Probeer lesvoertuigen uit rondom een nieuwe locatie

De overstap naar Kasteel de Schaffelaar in Barneveld biedt bezoekers van de Lesauto Testdag meer dan een prachtige locatie om de verschillende workshops en exposanten te bezoeken. De vernieuwde omgeving geeft rijinstructeurs in de auto en op de motor de kans om ditmaal weer andere wegen aan te doen om het brede scala aan beschikbare lesvoertuigen uit te proberen.

Nieuwe merken om te testen voor rijinstructeurs

Fiat en ZeroMotorcycles zijn nieuwe gezichten op de Lesauto Testdag. Het automerk biedt de mogelijkheid om de Fiat 500x te testen als lesauto. Zero brengt drie verschillende modellen elektrische motoren mee naar Barneveld om uit te proberen.

Bekijk hieronder alle merken die te testen zijn op 15 september: Citroën, Peugeot, ZeroMotorcycles, Volkswagen, Opel, Ford, Mazda, Renault, Seat, Volvo, Nissan, Fiat en Toyota.

Vooruitstrevende exposanten op de vakbeurs

De verschillende brancheverenigingen zijn natuurlijk aanwezig op de vakbeurs, en daarnaast laten vooraanstaande bedrijven uit de branche hun ontwikkelingen graag zien. Nieuwkomers zijn bijvoorbeeld OrangeGas (lesauto’s op groengas), Koeltgen (aangepaste lesauto’s voor mindervaliden), Dreamlake (Virtual reality voor de rijschool) en de Tractoracademie (voor het nieuwe T-rijbewijs). Bekijk hieronder alle exposanten die 15 september aanwezig zijn!

Vergeet je niet gratis aan te melden!

Natuurlijk hopen we ook jou te verwelkomen op de Lesauto Testdag 2015. Misschien heb je jezelf al geregistreerd, maar misschien ben je daar ook nog niet aan toe gekomen. Vergeet dit niet! Het is gemakkelijk en gratis. We zien er erg naar uit om samen met jou een geweldige dag voor de Nederlandse rijschoolbranche te beleven die een stortvloed aan nieuwe ideeën oplevert voor jouw rijschool.
Schrijf je snel in via lesautotestdag.nl!

 

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verfrissend programma Lesauto Testdag slaat aan | RijschoolPro

Verfrissend programma Lesauto Testdag slaat aan

Precies twee weken voor de Lesauto Testdag 2015 is het programma definitief gemaakt. De jaarlijks terugkerende en volledig verzorgde dag voor de rijschoolbranche kent een geheel opgefrist programma ten opzichte van vorig jaar, en wij zijn ongelooflijk blij dat dit goed gewaardeerd wordt. Dat blijkt namelijk wel uit de aanhoudende stroom aan registraties: nu al hebben ruim 800 rijinstructeurs aangegeven er dinsdag 15 september bij te zijn op Kasteel de Schaffelaar in Barneveld.

De nieuwe locatie van de Lesauto Testdag op het prachtige kasteel nabij Utrecht geeft een nieuwe dimensie aan het testen van de verschillende lesauto’s én -motoren. Maar ook zijn wij blij nieuwe merken ten opzichte van vorig jaar te mogen presenteren én verschillende exposanten te verwelkomen met innoverende initiatieven waar jij als rijschoolhouder volop van kunt profiteren. We zetten drie grote vernieuwingen op een rij.

Probeer lesvoertuigen uit rondom een nieuwe locatie

De overstap naar Kasteel de Schaffelaar in Barneveld biedt bezoekers van de Lesauto Testdag meer dan een prachtige locatie om de verschillende workshops en exposanten te bezoeken. De vernieuwde omgeving geeft rijinstructeurs in de auto en op de motor de kans om ditmaal weer andere wegen aan te doen om het brede scala aan beschikbare lesvoertuigen uit te proberen.

Nieuwe merken om te testen voor rijinstructeurs

Fiat en ZeroMotorcycles zijn nieuwe gezichten op de Lesauto Testdag. Het automerk biedt de mogelijkheid om de Fiat 500x te testen als lesauto. Zero brengt drie verschillende modellen elektrische motoren mee naar Barneveld om uit te proberen.

Bekijk hieronder alle merken die te testen zijn op 15 september: Citroën, Peugeot, ZeroMotorcycles, Volkswagen, Opel, Ford, Mazda, Renault, Seat, Volvo, Nissan, Fiat en Toyota.

Vooruitstrevende exposanten op de vakbeurs

De verschillende brancheverenigingen zijn natuurlijk aanwezig op de vakbeurs, en daarnaast laten vooraanstaande bedrijven uit de branche hun ontwikkelingen graag zien. Nieuwkomers zijn bijvoorbeeld OrangeGas (lesauto’s op groengas), Koeltgen (aangepaste lesauto’s voor mindervaliden), Dreamlake (Virtual reality voor de rijschool) en de Tractoracademie (voor het nieuwe T-rijbewijs). Bekijk hieronder alle exposanten die 15 september aanwezig zijn!

Vergeet je niet gratis aan te melden!

Natuurlijk hopen we ook jou te verwelkomen op de Lesauto Testdag 2015. Misschien heb je jezelf al geregistreerd, maar misschien ben je daar ook nog niet aan toe gekomen. Vergeet dit niet! Het is gemakkelijk en gratis. We zien er erg naar uit om samen met jou een geweldige dag voor de Nederlandse rijschoolbranche te beleven die een stortvloed aan nieuwe ideeën oplevert voor jouw rijschool.
Schrijf je snel in via lesautotestdag.nl!

 

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.