Nieuw CBR examencentrum Hoorn in december open

Het nieuwe CBR-praktijkexamencentrum in Hoorn wordt op maandag 7 december geopend. Vanaf die datum kunnen op deze locatie praktijkexamens en toetsen worden afgelegd, en ook rijtesten voor mensen met een medische beperking. Het nieuwe examencentrum bevindt zich hemelsbreed op slechts 500 meter van de huidige locatie. 

In juli meldde het CBR al dat er een nieuwe locatie voor het Hoornse examencentrum was gevonden. Die was nodig voor het uitbreiden van de parkeerfaciliteiten. Daarnaast past volgens het CBR ‘de representatieve uitstraling van het kantoorgebouw beter bij het nieuwe locatiebeleid dat zich richt op het verbeteren van de dienstverlening’.

Holenweg 14G

De nieuwe locatie bevindt zich aan de Holenweg 14G. Naast een praktijkexamenzaal en een wachtruimte heeft de nieuwe locatie ook een kamer voor deelnemers aan de rijtesten. Het gaat om de begane grond van een kantoorpand aan het betreffende adres. In de afgelopen maanden zijn de nodige verbouwingswerkzaamheden al verricht, nu is het centrum dus bijna klaar om in gebruik genomen te worden.

Het oude adres in het Philipscomplex aan de Holenweg 4 moest worden verlaten vanwege herinrichtingsplannen. Daar worden op vrijdag 4 december voor het laatst praktijkexamens verreden.

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw CBR examencentrum Hoorn in december open | RijschoolPro

Nieuw CBR examencentrum Hoorn in december open

Het nieuwe CBR-praktijkexamencentrum in Hoorn wordt op maandag 7 december geopend. Vanaf die datum kunnen op deze locatie praktijkexamens en toetsen worden afgelegd, en ook rijtesten voor mensen met een medische beperking. Het nieuwe examencentrum bevindt zich hemelsbreed op slechts 500 meter van de huidige locatie. 

In juli meldde het CBR al dat er een nieuwe locatie voor het Hoornse examencentrum was gevonden. Die was nodig voor het uitbreiden van de parkeerfaciliteiten. Daarnaast past volgens het CBR ‘de representatieve uitstraling van het kantoorgebouw beter bij het nieuwe locatiebeleid dat zich richt op het verbeteren van de dienstverlening’.

Holenweg 14G

De nieuwe locatie bevindt zich aan de Holenweg 14G. Naast een praktijkexamenzaal en een wachtruimte heeft de nieuwe locatie ook een kamer voor deelnemers aan de rijtesten. Het gaat om de begane grond van een kantoorpand aan het betreffende adres. In de afgelopen maanden zijn de nodige verbouwingswerkzaamheden al verricht, nu is het centrum dus bijna klaar om in gebruik genomen te worden.

Het oude adres in het Philipscomplex aan de Holenweg 4 moest worden verlaten vanwege herinrichtingsplannen. Daar worden op vrijdag 4 december voor het laatst praktijkexamens verreden.

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.