ambulance

Man rijdt drie weken na rijexamen auto compleet in de prak

Een man uit Velsen heeft niet lang schadevrij kunnen rijden na het behalen van zijn rijbewijs. Drie weken nadat hij zijn rijexamen had gehaald, reed hij zijn auto compleet in de prak zonder dat er andere weggebruikers in de buurt waren. 

De nog jonge automobilist hield wonder boven wonder niets over aan het ongeluk. Hoe dat is ontstaan, is nog niet helemaal duidelijk. Er was in ieder geval geen alcohol in het spel. De auto is wel total loss verklaard.

Brug

Maandag rond 23.00 uur verloor hij in een bocht de macht over het stuur. Hij klapte met zijn auto op de reling van een brug. Een hek was vervolgens zijn redding; dat voorkwam dat de man over het randje in het water viel en het waarschijnlijk niet na had kunnen vertellen. Na het eenzijdige ongeval schoof de auto nog een stuk door over de weg om verderop tot stilstand te komen.

Auteur: Lars Verpalen

2 reacties op “Man rijdt drie weken na rijexamen auto compleet in de prak”

Henk|21.01.16|12:05

Waarschijnlijk veel te hard gereden anders verlies je geen macht over het stuur.

Jordi|21.01.16|18:59

Kan natuurlijk henk, maar misschien een combinatie van het volgende; op een brug in de avond,lage temperaturen laatste dagen, beetje vochtig wegdek dus glad wegdek?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Man rijdt drie weken na rijexamen auto compleet in de prak | RijschoolPro
ambulance

Man rijdt drie weken na rijexamen auto compleet in de prak

Een man uit Velsen heeft niet lang schadevrij kunnen rijden na het behalen van zijn rijbewijs. Drie weken nadat hij zijn rijexamen had gehaald, reed hij zijn auto compleet in de prak zonder dat er andere weggebruikers in de buurt waren. 

De nog jonge automobilist hield wonder boven wonder niets over aan het ongeluk. Hoe dat is ontstaan, is nog niet helemaal duidelijk. Er was in ieder geval geen alcohol in het spel. De auto is wel total loss verklaard.

Brug

Maandag rond 23.00 uur verloor hij in een bocht de macht over het stuur. Hij klapte met zijn auto op de reling van een brug. Een hek was vervolgens zijn redding; dat voorkwam dat de man over het randje in het water viel en het waarschijnlijk niet na had kunnen vertellen. Na het eenzijdige ongeval schoof de auto nog een stuk door over de weg om verderop tot stilstand te komen.

Auteur: Lars Verpalen

2 reacties op “Man rijdt drie weken na rijexamen auto compleet in de prak”

Henk|21.01.16|12:05

Waarschijnlijk veel te hard gereden anders verlies je geen macht over het stuur.

Jordi|21.01.16|18:59

Kan natuurlijk henk, maar misschien een combinatie van het volgende; op een brug in de avond,lage temperaturen laatste dagen, beetje vochtig wegdek dus glad wegdek?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.