CBR-examencentrum in Barendrecht wordt uitgebreid

Het examencentrum van het CBR in Barendrecht wordt uitgebreid. Vanaf zaterdag 27 augustus starten de verbouwingswerkzaamheden die voor rijschoolhouders overlast gaan veroorzaken. Het centrum blijft wel gewoon in gebruik.

Dat laat het CBR weten. Momenteel kampt het bureau voor rijvaardigheidsbewijzen met ernstig ruimtegebrek in Barendrecht. Daar gaat nu dus verandering in komen met de verbouwing en uitbreiding van de begane grond van het centrum.

Examens in bouwperiode

Voor de theorie-examens is examencentrum Barendrecht vanaf vrijdag 26 augustus 14.00 uur gesloten. Kandidaten kunnen tot medio september voor hun examens terecht in Rijswijk, Schelluinen of Breda.

Tijdens de verbouwing worden de praktijkexamens gewoon afgenomen vanaf de 1e etage in Barendrecht. Dat zal niet zonder enig ongemak en overlast gepaard gaan. Zo is de catering in deze periode niet aanwezig. Ook qua parkeer- en vertrekmogelijkheden kunnen er in de verbouwingsperiode wijzigingen optreden. Tussentijdse wijzigingen meldt het CBR in het centrum.

Vanaf maandag 19 september is het vernieuwde centrum weer open.

Gouda

Het nieuwe CBR-praktijkexamencentrum in Gouda wordt op maandag 22 augustus geopend. Vanaf een kantoorpand aan de Zwolleweg 10 worden dan praktijkexamens en toetsen afgelegd en ook rijtesten voor mensen met een medische beperking. Naast een praktijkexamenzaal en een wachtruimte, heeft de nieuwe locatie ook een kamer voor deelnemers aan de rijtesten.

Vanaf de huidige locatie aan de Burgemeester van Reenensingel 125c zullen op vrijdag 19 augustus voor het laatst praktijkexamens worden verreden.

Auteur: Lars Verpalen

1 reactie op “CBR-examencentrum in Barendrecht wordt uitgebreid”

Cor van der Heijden|28.07.16|12:50

Ik zit 47 jaar in het vak als rij-instructeur, niet normaal dat er veel te weinig instructeurs zijn die geen theorieles geven, doe zoals Duitsland verplicht theorieles

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.