2toDrive Facebookapp

Begeleiderspas 2toDrive verandert van uiterlijk

Vanaf 1 september 2016 krijgt de begeleiderspas van 2toDrive een ander aanzien. De invoering van het nieuwe model verandert verder niets aan de voorwaarden. Het oude model blijft gewoon geldig. Formaat en kleur van de pasjes blijven hetzelfde.

De verandering zit vooral in de vormgeving van de pas. Reden voor het nieuwe uiterlijk is dat er na een aanbesteding een nieuwe leverancier is gekomen voor de pasjes.

Populair

Het experiment voor begeleid rijden 2toDrive is al vanaf de start eind 2011 populair. Het aantal deelnemers bleek veel groter dan aanvankelijk ingeschat. Tot 1 juli van dit jaar zijn er in totaal 159.575 deelnemers geslaagd, zo blijkt uit cijfers van 2toDrive. Het RDW laat weten dat er inmiddels 130.201 begeleiderspassen zijn uitgegeven. Op de pas staan de namen van de coaches vermeld. Tot zijn of haar achttiende moet een geslaagde deelnemer aan 2toDrive het pasje samen met het rijbewijs altijd bij zich hebben tijdens een autorit.

Het experiment 2toDrive loopt sinds november 2011 en duurt tot 31 oktober 2017. Daarna wordt het begeleid rijden definitief ingevoerd. De beginnersperiode voor 2toDrivers wordt dan ook verkort van zeven jaar naar de gebruikelijke vijf jaar voor beginnende automobilisten.

Op de website van de RDW staat een voorbeeld van hoe de nieuwe pas eruit komt te zien.

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Begeleiderspas 2toDrive verandert van uiterlijk | RijschoolPro
2toDrive Facebookapp

Begeleiderspas 2toDrive verandert van uiterlijk

Vanaf 1 september 2016 krijgt de begeleiderspas van 2toDrive een ander aanzien. De invoering van het nieuwe model verandert verder niets aan de voorwaarden. Het oude model blijft gewoon geldig. Formaat en kleur van de pasjes blijven hetzelfde.

De verandering zit vooral in de vormgeving van de pas. Reden voor het nieuwe uiterlijk is dat er na een aanbesteding een nieuwe leverancier is gekomen voor de pasjes.

Populair

Het experiment voor begeleid rijden 2toDrive is al vanaf de start eind 2011 populair. Het aantal deelnemers bleek veel groter dan aanvankelijk ingeschat. Tot 1 juli van dit jaar zijn er in totaal 159.575 deelnemers geslaagd, zo blijkt uit cijfers van 2toDrive. Het RDW laat weten dat er inmiddels 130.201 begeleiderspassen zijn uitgegeven. Op de pas staan de namen van de coaches vermeld. Tot zijn of haar achttiende moet een geslaagde deelnemer aan 2toDrive het pasje samen met het rijbewijs altijd bij zich hebben tijdens een autorit.

Het experiment 2toDrive loopt sinds november 2011 en duurt tot 31 oktober 2017. Daarna wordt het begeleid rijden definitief ingevoerd. De beginnersperiode voor 2toDrivers wordt dan ook verkort van zeven jaar naar de gebruikelijke vijf jaar voor beginnende automobilisten.

Op de website van de RDW staat een voorbeeld van hoe de nieuwe pas eruit komt te zien.

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.