CBR opent nieuw examencentrum in Den Bosch

Logo CBR. Foto ANP

Het CBR opent in het voorjaar van 2017 een nieuwe examenlocatie in Den Bosch. Het nieuwe praktijkexamencentrum gaat naar verwachting eind maart open voor het afnemen van de praktijkexamens voor auto, motor, bromfiets, auto met aanhangwagen en taxi. Op de huidige locatie is het niet mogelijk om gewenste aanpassingen uit te voeren.

De nieuwe locatie is ook geschikt voor rijtesten voor mensen met een medische beperking. Het kantoor bevindt zich op de eerste verdieping van een bedrijfscomplex aan de Hambakenwetering 13, op bedrijventerrein High Tech Park aan de noordzijde van Den Bosch, vlakbij de snelweg A59.

Het nieuwe pand ligt daarmee op vier kilometer afstand van de huidige locatie, stadion De Vliert aan de Victorialaan. Daar was het niet mogelijk om bepaalde aanpassingen uit te voeren. De nieuwe locatie moet nog verbouwd worden en er moeten nog extra parkeerplaatsen komen. Een exacte ingangsdatum volgt nog.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR opent nieuw examencentrum in Den Bosch | RijschoolPro

CBR opent nieuw examencentrum in Den Bosch

Logo CBR. Foto ANP

Het CBR opent in het voorjaar van 2017 een nieuwe examenlocatie in Den Bosch. Het nieuwe praktijkexamencentrum gaat naar verwachting eind maart open voor het afnemen van de praktijkexamens voor auto, motor, bromfiets, auto met aanhangwagen en taxi. Op de huidige locatie is het niet mogelijk om gewenste aanpassingen uit te voeren.

De nieuwe locatie is ook geschikt voor rijtesten voor mensen met een medische beperking. Het kantoor bevindt zich op de eerste verdieping van een bedrijfscomplex aan de Hambakenwetering 13, op bedrijventerrein High Tech Park aan de noordzijde van Den Bosch, vlakbij de snelweg A59.

Het nieuwe pand ligt daarmee op vier kilometer afstand van de huidige locatie, stadion De Vliert aan de Victorialaan. Daar was het niet mogelijk om bepaalde aanpassingen uit te voeren. De nieuwe locatie moet nog verbouwd worden en er moeten nog extra parkeerplaatsen komen. Een exacte ingangsdatum volgt nog.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.