CBR, Nijmegen, brand

CBR wijkt uit na brand in examencentrum Nijmegen

Brand bij CBR in Nijmegen. Foto: Persbureau Heitink

In het CBR-examencentrum aan de Wijchenseweg in Nijmegen heeft zaterdagavond een brand gewoed. Voor de rijexamens en rijtesten wijkt het CBR voorlopig uit naar de Jan Massinkhal, een sporthal in Nijmegen. Hoe groot de schade is, moet nog duidelijk worden. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Niemand raakte gewond.

De betrokken kandidaten en rijscholen zijn zondag geïnformeerd over de brand en de alternatieve locatie. Wie maandagochtend een examen of rijtest moest afleggen, werd als eerste benaderd. Zij konden maandagochtend al terecht in de Jan Massinkhal. Volgens het CBR worden er maandag 45 rijexamens en 6 rijtesten afgelegd.

“Deze week zullen we in ieder geval nog gebruik maken van de Jan Massinkhal. In de loop van de week moet duidelijk worden wanneer we weer terug kunnen naar onze eigen locatie. We zijn in ieder geval blij voor de kandidaten dat de examens en rijtesten gewoon door kunnen gaan.”

Het CBR heeft het pand aan de Wijchenseweg sinds dit voorjaar in gebruik. Het voormalige kantoorpand van Rijkswaterstaat is hiervoor verbouwd.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.