eresaluut, news united, enschede, overlijden, overleden

Erehaag van 150 rijinstructeurs voor geliefde collega

Een bijzonder gebaar maandagavond in Enschede: zo’n 150 rijinstructeurs brachten een eresaluut aan de Enschedese Arnold Homeijer, die vorige week op 57-jarige leeftijd overleed. De rijschoolhouder had als wens om zijn laatste rit langs het examencentrum van het CBR te maken.

Homeijer runde 28 jaar lang samen met zijn vrouw de auto-en motorrijschool Homeijer, schrijft het dagblad Tubantia. Vorige week overleed de rijschoolhouder aan de gevolgen van uitgezaaide prostaatkanker.

Eresaluut

Maandagavond kreeg hij zijn afscheid, waarbij zijn collega-instructeurs met in totaal 134 lesauto waren verzameld. Zij ontstaken hun lichten en namen plaats voor hun auto’s. “Nooit klaagde Arnold, ondanks een zware tijd met chemokuren. De leerlingen waren belangrijk voor hem”, zegt zijn schoonzoon en tevens rijinstructeur Remon Kluge tegen Tubantia.

De vrouw van Arnold Homeijer, Annette (56), zal rijschool Homeijer de komende jaren voortzetten.

Bekijk hieronder de video en foto’s:

Enschede, eresaluut, overlijden, overleden

Enschede, eresaluut, overlijden, overleden

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

3 reacties op “Erehaag van 150 rijinstructeurs voor geliefde collega”

Guno Ghazi|07.02.17|10:22

RESPECT.
Zo kan het ook.

woorden schieten tekort

Wat een mooi en respectvol moment!!! woorden schieten inderdaad te kort

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Erehaag van 150 rijinstructeurs voor geliefde collega | RijschoolPro
eresaluut, news united, enschede, overlijden, overleden

Erehaag van 150 rijinstructeurs voor geliefde collega

Een bijzonder gebaar maandagavond in Enschede: zo’n 150 rijinstructeurs brachten een eresaluut aan de Enschedese Arnold Homeijer, die vorige week op 57-jarige leeftijd overleed. De rijschoolhouder had als wens om zijn laatste rit langs het examencentrum van het CBR te maken.

Homeijer runde 28 jaar lang samen met zijn vrouw de auto-en motorrijschool Homeijer, schrijft het dagblad Tubantia. Vorige week overleed de rijschoolhouder aan de gevolgen van uitgezaaide prostaatkanker.

Eresaluut

Maandagavond kreeg hij zijn afscheid, waarbij zijn collega-instructeurs met in totaal 134 lesauto waren verzameld. Zij ontstaken hun lichten en namen plaats voor hun auto’s. “Nooit klaagde Arnold, ondanks een zware tijd met chemokuren. De leerlingen waren belangrijk voor hem”, zegt zijn schoonzoon en tevens rijinstructeur Remon Kluge tegen Tubantia.

De vrouw van Arnold Homeijer, Annette (56), zal rijschool Homeijer de komende jaren voortzetten.

Bekijk hieronder de video en foto’s:

Enschede, eresaluut, overlijden, overleden

Enschede, eresaluut, overlijden, overleden

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

3 reacties op “Erehaag van 150 rijinstructeurs voor geliefde collega”

Guno Ghazi|07.02.17|10:22

RESPECT.
Zo kan het ook.

woorden schieten tekort

Wat een mooi en respectvol moment!!! woorden schieten inderdaad te kort

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.