controle, politie, rijbewijs

Onbevoegde rijinstructeur (77) betrapt tijdens rijles

Een 77-jarige rijinstructeur uit Rilland is vrijdagochtend betrapt op onbevoegd lesgeven. De man was niet in het bezit van een geldige WRM-pas. Hij krijgt hiervoor een boete thuisgestuurd die kan oplopen tot 8200 euro.

Agenten zetten de leswagen rond 10 uur aan de kant op de Oude Rijksweg in Kruiningen voor controle, meldt Omroep Zeeland. Op dat moment zat er een vrouw achter het stuur die les kreeg van de Rillander. Tijdens de controle bleek dat de rijinstructeur geen geldige WRM-pas kon laten zien aan de agenten.

Wil je ook de gratis nieuwsbrief van VerkeersPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.