Agenten en vrouw gewond bij botsing tijdens rijopleiding

Bij een botsing tussen een politieauto en een personenauto in Veenendaal zijn vorige week twee agenten en een 57-jarige automobiliste gewond geraakt. De agenten waren op dat moment bezig met een rijopleiding en reden met optische- en geluidssignalen.

De aanrijding vond donderdagochtend plaats op de kruising Kerkewijk met de Bilderdijkstraat. Zowel de automobiliste als de twee agenten raakten gewond. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een politiewoordvoerster maken de agenten het inmiddels goed. Hoe het met de 57-jarige vrouw gaat, is onbekend. Ook is het nog niet duidelijk hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval was maandag nog niet afgerond.

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Agenten en vrouw gewond bij botsing tijdens rijopleiding | RijschoolPro

Agenten en vrouw gewond bij botsing tijdens rijopleiding

Bij een botsing tussen een politieauto en een personenauto in Veenendaal zijn vorige week twee agenten en een 57-jarige automobiliste gewond geraakt. De agenten waren op dat moment bezig met een rijopleiding en reden met optische- en geluidssignalen.

De aanrijding vond donderdagochtend plaats op de kruising Kerkewijk met de Bilderdijkstraat. Zowel de automobiliste als de twee agenten raakten gewond. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een politiewoordvoerster maken de agenten het inmiddels goed. Hoe het met de 57-jarige vrouw gaat, is onbekend. Ook is het nog niet duidelijk hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval was maandag nog niet afgerond.

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.