ambulance, sirene, zwaailicht, voorrangsvoertuig, ziekenwagen

Vader geeft illegaal rijles: dochter veroorzaakt botsing

Een 50-jarige automobilist is dinsdag gewond geraakt bij een aanrijding in Joure. De man werd aangereden door een auto die werd bestuurd door een 18-jarige vrouw uit Heerenveen zonder rijbewijs. Zij kreeg op dat moment illegaal rijles van haar vader.

De 50-jarige automobilist uit Zoutkamp stond stil in een rij wachtende auto’s voor de rotonde. Plotseling werd zijn auto van achteren aangereden door een andere auto, die werd bestuurd door de 18-jarige vrouw. Ze verklaarde dat ze de auto te laat heeft gezien.

De vrouw was nog niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Ze kreeg wat extra rijles van haar 56-jarige vader. Beiden zijn aangehouden. Zowel vader als dochter krijgen een proces-verbaal. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

5 reacties op “Vader geeft illegaal rijles: dochter veroorzaakt botsing”

Guno Ghazi|19.05.17|10:35

Wat mensen allemaal al niet doen om geld uit te sparen.
Goedkoop is nog altijd Duurkoop.
Sukkels.

Rianne van Huizen|19.05.17|23:17

Een poosje geleden was het volkomen normaal hier in Nederland om het rijbewijs via een familielid het rijbewijs te behalen. Kijk bijvoorbeeld naar de States, daar zijn verschillende mogelijkheden om het rijbewijs te behalen.

Rianne van Huizen|19.05.17|23:19

P.s. Dus daar niet uitsluitend via een rijschool!

Peter Nijman|20.05.17|04:56

In de States kunnen ze niet echt bepaald goed rijden.

Rianne van Huizen|20.05.17|18:39

Hier in Nederland veel beter ? Als ik dagelijks om me heen kijk wat erin het verkeer gebeurt, heb ik zo m’n twijfels.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vader geeft illegaal rijles: dochter veroorzaakt botsing | RijschoolPro
ambulance, sirene, zwaailicht, voorrangsvoertuig, ziekenwagen

Vader geeft illegaal rijles: dochter veroorzaakt botsing

Een 50-jarige automobilist is dinsdag gewond geraakt bij een aanrijding in Joure. De man werd aangereden door een auto die werd bestuurd door een 18-jarige vrouw uit Heerenveen zonder rijbewijs. Zij kreeg op dat moment illegaal rijles van haar vader.

De 50-jarige automobilist uit Zoutkamp stond stil in een rij wachtende auto’s voor de rotonde. Plotseling werd zijn auto van achteren aangereden door een andere auto, die werd bestuurd door de 18-jarige vrouw. Ze verklaarde dat ze de auto te laat heeft gezien.

De vrouw was nog niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Ze kreeg wat extra rijles van haar 56-jarige vader. Beiden zijn aangehouden. Zowel vader als dochter krijgen een proces-verbaal. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

5 reacties op “Vader geeft illegaal rijles: dochter veroorzaakt botsing”

Guno Ghazi|19.05.17|10:35

Wat mensen allemaal al niet doen om geld uit te sparen.
Goedkoop is nog altijd Duurkoop.
Sukkels.

Rianne van Huizen|19.05.17|23:17

Een poosje geleden was het volkomen normaal hier in Nederland om het rijbewijs via een familielid het rijbewijs te behalen. Kijk bijvoorbeeld naar de States, daar zijn verschillende mogelijkheden om het rijbewijs te behalen.

Rianne van Huizen|19.05.17|23:19

P.s. Dus daar niet uitsluitend via een rijschool!

Peter Nijman|20.05.17|04:56

In de States kunnen ze niet echt bepaald goed rijden.

Rianne van Huizen|20.05.17|18:39

Hier in Nederland veel beter ? Als ik dagelijks om me heen kijk wat erin het verkeer gebeurt, heb ik zo m’n twijfels.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.