Nieuw CBR-examencentrum Winschoten 19 juni geopend

Het nieuwe CBR-praktijkexamencentrum in Winschoten wordt op maandag 19 juni geopend. Vanaf het kantoorpand Reiderborg aan de Zeefbaan 20A worden dan praktijkexamens en toetsen afgenomen voor auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen.

De nieuwe locatie heeft onder meer een praktijkexamenzaal en een wachtruimte. Verder is er voldoende parkeergelegenheid.

Het CBR in Winschoten zat tien jaar lang gevestigd in het gemeentehuis aan de Johan Modastraat 6. Het was daar niet mogelijk bepaalde aanpassingen uit te voeren. Vrijdag 16 juni worden de laatste praktijkexamens verreden vanaf de Johan Modastraat.

Rijtesten

Tot 1 juli vinden er nog rijtesten plaats vanaf het gemeentehuis. Daarna stopt het afnemen van rijtesten in Winschoten. Het examencentrum valt onder de 23 locaties waar het afnemen van rijtesten zal stoppen. Voor rijtesten zijn klanten en rijopleiders vanaf 1 juli aangewezen op Groningen, Assen of Emmen.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw CBR-examencentrum Winschoten 19 juni geopend | RijschoolPro

Nieuw CBR-examencentrum Winschoten 19 juni geopend

Het nieuwe CBR-praktijkexamencentrum in Winschoten wordt op maandag 19 juni geopend. Vanaf het kantoorpand Reiderborg aan de Zeefbaan 20A worden dan praktijkexamens en toetsen afgenomen voor auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen.

De nieuwe locatie heeft onder meer een praktijkexamenzaal en een wachtruimte. Verder is er voldoende parkeergelegenheid.

Het CBR in Winschoten zat tien jaar lang gevestigd in het gemeentehuis aan de Johan Modastraat 6. Het was daar niet mogelijk bepaalde aanpassingen uit te voeren. Vrijdag 16 juni worden de laatste praktijkexamens verreden vanaf de Johan Modastraat.

Rijtesten

Tot 1 juli vinden er nog rijtesten plaats vanaf het gemeentehuis. Daarna stopt het afnemen van rijtesten in Winschoten. Het examencentrum valt onder de 23 locaties waar het afnemen van rijtesten zal stoppen. Voor rijtesten zijn klanten en rijopleiders vanaf 1 juli aangewezen op Groningen, Assen of Emmen.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.