CBR

Praktijkexamens Apeldoorn vanaf maandag op nieuwe locatie

Examenkandidaten voor de praktijkexamens auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen kunnen vanaf maandag bij de nieuwe locatie van het CBR in Apeldoorn terecht. Het CBR verhuist komend weekend van Wilmersdorf 11 naar de eerste verdieping van een bedrijfspand aan de Antillen 11. 

Het nieuwe praktijkexamencentrum ligt op een bedrijventerrein aan de zuidkant van Apeldoorn, vlakbij de snelweg A1. De nieuwe locatie bevindt zich op twee kilometer afstand van het huidige pand aan de Wilmersdorf 11. Daar worden vrijdag de laatste praktijkexamens verreden.

De aanpassingen die de organisatie wilde uitvoeren, waren op de huidige locatie financieel niet haalbaar.

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Praktijkexamens Apeldoorn vanaf maandag op nieuwe locatie | RijschoolPro
CBR

Praktijkexamens Apeldoorn vanaf maandag op nieuwe locatie

Examenkandidaten voor de praktijkexamens auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen kunnen vanaf maandag bij de nieuwe locatie van het CBR in Apeldoorn terecht. Het CBR verhuist komend weekend van Wilmersdorf 11 naar de eerste verdieping van een bedrijfspand aan de Antillen 11. 

Het nieuwe praktijkexamencentrum ligt op een bedrijventerrein aan de zuidkant van Apeldoorn, vlakbij de snelweg A1. De nieuwe locatie bevindt zich op twee kilometer afstand van het huidige pand aan de Wilmersdorf 11. Daar worden vrijdag de laatste praktijkexamens verreden.

De aanpassingen die de organisatie wilde uitvoeren, waren op de huidige locatie financieel niet haalbaar.

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.