Frédérique van den Boomen

Aantal aanmeldingen voor Lesauto Testdag fors gestegen

Met nog twee weken te gaan, hebben zich nu al fors meer bezoekers aangemeld voor de Lesauto Testdag 2017 dan vorig jaar het geval was. Daarmee verwachten we ruim boven de 1.000 rijinstructeurs en rijschoolhouders op dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche. Er is deze keer heel veel te doen. Event Manager Frédérique van den Boomen van ProMedia Group geeft een korte vogelvlucht van het programma op maandag 18 september en nodigt jou uit om er ook bij te zijn.

Bekijk de video:

Wil jij er ook bij zijn?

Wi je de Lesauto Testdag 2017 bezoeken op maandag 18 september in Soest? Registreer je dan snel via: https://www.lesautotestdag.nl/registreren/

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aantal aanmeldingen voor Lesauto Testdag fors gestegen | RijschoolPro
Frédérique van den Boomen

Aantal aanmeldingen voor Lesauto Testdag fors gestegen

Met nog twee weken te gaan, hebben zich nu al fors meer bezoekers aangemeld voor de Lesauto Testdag 2017 dan vorig jaar het geval was. Daarmee verwachten we ruim boven de 1.000 rijinstructeurs en rijschoolhouders op dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche. Er is deze keer heel veel te doen. Event Manager Frédérique van den Boomen van ProMedia Group geeft een korte vogelvlucht van het programma op maandag 18 september en nodigt jou uit om er ook bij te zijn.

Bekijk de video:

Wil jij er ook bij zijn?

Wi je de Lesauto Testdag 2017 bezoeken op maandag 18 september in Soest? Registreer je dan snel via: https://www.lesautotestdag.nl/registreren/

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.