VerkeersPro omgedoopt tot RijschoolPro

VerkeersPro heeft een nieuwe naam. Het online vakblad voor de rijschoolbranche heet voortaan RijschoolPro. Dat is maandagochtend bekendgemaakt door uitgever ProMedia Group tijdens de start van de jaarlijkse Lesauto Testdag.

“We leggen met deze titel de volledige focus op professionals in de rijschoolbranche. Dat willen we ook uitdragen in de naam”, vertelt Joan Blaas, directeur ProMedia Group en oprichter van VerkeersPro.

Vakblad voor de rijschoolbranche

VerkeersPro is in 2009 gestart als website voor verkeersprofessionals in de breedste zin van het woord.In de loop der jaren is de titel uitgegroeid tot het vakblad voor de rijschoolbranche met maandelijks ruim 51.000 unieke bezoekers op de website. In totaal ontvangen 10.000 professionals uit de rijschoolbranche de wekelijkse nieuwsbrief.

“We gaan de rijschoolbranche nog beter in beeld brengen. De nieuwe naam en het nieuwe logo staan daar symbool voor. Er zitten nog diverse mooie ontwikkelingen aan te komen voor de abonnees van RijschoolPro”, kondigt Blaas aan.

Bedankt dat jij ook een lezer bent van RijschoolPro!

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

VerkeersPro omgedoopt tot RijschoolPro | RijschoolPro

VerkeersPro omgedoopt tot RijschoolPro

VerkeersPro heeft een nieuwe naam. Het online vakblad voor de rijschoolbranche heet voortaan RijschoolPro. Dat is maandagochtend bekendgemaakt door uitgever ProMedia Group tijdens de start van de jaarlijkse Lesauto Testdag.

“We leggen met deze titel de volledige focus op professionals in de rijschoolbranche. Dat willen we ook uitdragen in de naam”, vertelt Joan Blaas, directeur ProMedia Group en oprichter van VerkeersPro.

Vakblad voor de rijschoolbranche

VerkeersPro is in 2009 gestart als website voor verkeersprofessionals in de breedste zin van het woord.In de loop der jaren is de titel uitgegroeid tot het vakblad voor de rijschoolbranche met maandelijks ruim 51.000 unieke bezoekers op de website. In totaal ontvangen 10.000 professionals uit de rijschoolbranche de wekelijkse nieuwsbrief.

“We gaan de rijschoolbranche nog beter in beeld brengen. De nieuwe naam en het nieuwe logo staan daar symbool voor. Er zitten nog diverse mooie ontwikkelingen aan te komen voor de abonnees van RijschoolPro”, kondigt Blaas aan.

Bedankt dat jij ook een lezer bent van RijschoolPro!

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.