Blom opleidingen

Blom opleidingen breidt vloot uit met 39 nieuwe heftrucks

Blom Opleidingen breidt de huidige vloot uit met 39 nieuwe Still-heftrucks. Het gaat om 22 elektrische driewielvorkheftrucks, 11 reachtrucks en 6 stapelaars. De opleider beschikt nu over ongeveer 200 heftrucks in totaal.

Blom opleidingen opende onlangs drie nieuwe opleidingslocaties in Amersfoort, Deventer en Doetinchem. Deze maand opent de verkeersopleider ook een locatie in Wijchen en komt daarmee op 19 locaties verspreid over heel Nederland.

Nieuwste heftrucks

De nieuwe heftrucks fungeren als uitbreiding. Maarten Dullaert, woordvoerder van Blom Opleidingen, stelt: “Sommige trucks waren aan vervanging toe, maar lang niet allemaal. De meeste zijn bedoeld als aanvulling op de huidige vloot.” Bij de aanschaf van de 39 nieuwe heftrucks heeft Blom Opleidingen niet alleen gekeken naar prijs, maar ook naar een plezierige bediening van de trucks. Zo bevat de hef- en reachtruck de nieuwe joystick 4+ van STILL. Deze joystick is veel instinctiever en daardoor makkelijker te besturen.

Blom opleidingen heeft bij aanschaf ingezet op veiligheid. De trucks bevatten een bluespot veiligheidslamp en draagt volgens directeur Roy Groothuis bij aan een veilige werkomgeving. “Veiligheid staat centraal in onze opleidingen. Doordat de nieuwe trucks zijn uitgerust met Bluespots kunnen we de cursist zelf laten ervaren wat zo’n veiligheidslamp precies doet en dragen we hopelijk nog meer bij aan een veilige werkomgeving”. Ook zijn de trucks voorzien van gordelcontrole. Als de cursist de gordel niet gebruikt, worden de hef- en rijsnelheden automatisch beperkt en verschijnt er een melding op het display van de truck.

Lees ook: VCA en Het Nieuwe Rijden populair bij Code 95 

Auteur: Willem de Hoog

Willem de Hoog is redacteur bij RijschoolPro.nl en daarnaast rijinstructeur.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Blom opleidingen breidt vloot uit met 39 nieuwe heftrucks | RijschoolPro
Blom opleidingen

Blom opleidingen breidt vloot uit met 39 nieuwe heftrucks

Blom Opleidingen breidt de huidige vloot uit met 39 nieuwe Still-heftrucks. Het gaat om 22 elektrische driewielvorkheftrucks, 11 reachtrucks en 6 stapelaars. De opleider beschikt nu over ongeveer 200 heftrucks in totaal.

Blom opleidingen opende onlangs drie nieuwe opleidingslocaties in Amersfoort, Deventer en Doetinchem. Deze maand opent de verkeersopleider ook een locatie in Wijchen en komt daarmee op 19 locaties verspreid over heel Nederland.

Nieuwste heftrucks

De nieuwe heftrucks fungeren als uitbreiding. Maarten Dullaert, woordvoerder van Blom Opleidingen, stelt: “Sommige trucks waren aan vervanging toe, maar lang niet allemaal. De meeste zijn bedoeld als aanvulling op de huidige vloot.” Bij de aanschaf van de 39 nieuwe heftrucks heeft Blom Opleidingen niet alleen gekeken naar prijs, maar ook naar een plezierige bediening van de trucks. Zo bevat de hef- en reachtruck de nieuwe joystick 4+ van STILL. Deze joystick is veel instinctiever en daardoor makkelijker te besturen.

Blom opleidingen heeft bij aanschaf ingezet op veiligheid. De trucks bevatten een bluespot veiligheidslamp en draagt volgens directeur Roy Groothuis bij aan een veilige werkomgeving. “Veiligheid staat centraal in onze opleidingen. Doordat de nieuwe trucks zijn uitgerust met Bluespots kunnen we de cursist zelf laten ervaren wat zo’n veiligheidslamp precies doet en dragen we hopelijk nog meer bij aan een veilige werkomgeving”. Ook zijn de trucks voorzien van gordelcontrole. Als de cursist de gordel niet gebruikt, worden de hef- en rijsnelheden automatisch beperkt en verschijnt er een melding op het display van de truck.

Lees ook: VCA en Het Nieuwe Rijden populair bij Code 95 

Auteur: Willem de Hoog

Willem de Hoog is redacteur bij RijschoolPro.nl en daarnaast rijinstructeur.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.