Ambulance

Flinke schade na botsing met lesauto

Een personenauto botste afgelopen dinsdag op een lesauto in Deventer. De leerling kreeg op het moment van de aanrijding rijles. Alle betrokkenen bleven ongedeerd. Allebei de auto’s liepen flinke beschadigingen op en moesten door een bergingsbedrijf worden afgevoerd.

Volgens de politie had de lesauto voorrang en probeerde de chauffeur van het andere voertuig over te steken. De bestuurder van de auto die over wilde steken verklaarde dat hij door ‘slecht zicht’ de lesauto niet had gezien. Na een check in de ambulance hadden geen van de betrokkenen letsel, en werd de botsing verder afgehandeld.

Kop-staartbotsing

Ook afgelopen zondag raakte een lesauto betrokken bij een ongeval. Op het knooppunt Rottepolderplein in Haarlem knalden twee auto’s achterop een lesauto. De leerling schakelde per ongeluk terug waardoor de lesauto plots afremde. De twee bestuurders die achter de leswagen reden konden niet op tijd afremmen en botsten achterop de leerling. De instructeur raakte gewond en moest naar het ziekenhuis.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Willem de Hoog

Willem de Hoog is redacteur bij RijschoolPro.nl en daarnaast rijinstructeur.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Flinke schade na botsing met lesauto | RijschoolPro
Ambulance

Flinke schade na botsing met lesauto

Een personenauto botste afgelopen dinsdag op een lesauto in Deventer. De leerling kreeg op het moment van de aanrijding rijles. Alle betrokkenen bleven ongedeerd. Allebei de auto’s liepen flinke beschadigingen op en moesten door een bergingsbedrijf worden afgevoerd.

Volgens de politie had de lesauto voorrang en probeerde de chauffeur van het andere voertuig over te steken. De bestuurder van de auto die over wilde steken verklaarde dat hij door ‘slecht zicht’ de lesauto niet had gezien. Na een check in de ambulance hadden geen van de betrokkenen letsel, en werd de botsing verder afgehandeld.

Kop-staartbotsing

Ook afgelopen zondag raakte een lesauto betrokken bij een ongeval. Op het knooppunt Rottepolderplein in Haarlem knalden twee auto’s achterop een lesauto. De leerling schakelde per ongeluk terug waardoor de lesauto plots afremde. De twee bestuurders die achter de leswagen reden konden niet op tijd afremmen en botsten achterop de leerling. De instructeur raakte gewond en moest naar het ziekenhuis.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Willem de Hoog

Willem de Hoog is redacteur bij RijschoolPro.nl en daarnaast rijinstructeur.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.