Foto: facebook OSP Szaflary

Poolse leerling omgekomen bij aanrijding met trein, examinator gearresteerd

Een 18-jarige vrouw is vorige week tijdens haar praktijkexamen in Polen omgekomen. De lesauto kwam vast te staan op een onbewaakte spoorwegovergang. De examinator wist de auto net op tijd te verlaten. De 62-jarige man is gearresteerd. 

De 18-jarige vrouw, Angelika P, kwam om nadat een trein de rode Suzuki ramde in het zuiden van Polen. De examinator vertelde tegen de politie dat hij Angelika de opdracht gaf de auto te verlaten, voordat hij zelf de auto uitstapte. De leerling bleef echter proberen de auto te herstarten. Op het moment dat de auto weer in beweging kwam, werd deze geraakt door de trein.

Beelden

De auto werd honderd meter meegesleurd. De vrouw was nog in leven na de crash. Ze werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis maar overleed later die dag aan haar verwondingen. De treinmachinist en passagiers bleven ongedeerd.

Op internet circuleren beelden van beveiligingscamera’s waarop te zien is dat de examinator net op tijd de trein uitstapt. De man werd vlak na het ongeval gearresteerd. Mocht hij zich schuldig hebben gemaakt aan het ongeluk, dan kan hij daar acht jaar gevangenisstraf voor krijgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

4 reacties op “Poolse leerling omgekomen bij aanrijding met trein, examinator gearresteerd”

Huzky Huzky|20.09.18|10:26

Op internet circuleren beelden van beveiligingscamera’s waarop te zien is dat de examinator net op tijd de trein uitstapt. De man werd vlak na het ongeval gearresteerd. Mocht hij zich schuldig hebben gemaakt aan het ongeluk, dan kan hij daar acht jaar gevangenisstraf voor krijgen.

Geen wonder, als die examinator in de trein zit…

Huzky Huzky|20.09.18|10:27

Op internet circuleren beelden van beveiligingscamera’s waarop te zien is dat de examinator net op tijd de trein uitstapt. De man werd vlak na het ongeval gearresteerd. Mocht hij zich schuldig hebben gemaakt aan het ongeluk, dan kan hij daar acht jaar gevangenisstraf voor krijgen.

Geen wonder, zulke dingen gebeuren als een examinator in de trein zit…

Marcel Kort|20.09.18|14:34

Bijzondere manier van examineren…

Goed jullie huiswerk doen.
De examinator stapte tijdens het afnemen van een auto-rijexamen uit de trein?????

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Poolse leerling omgekomen bij aanrijding met trein, examinator gearresteerd | RijschoolPro
Foto: facebook OSP Szaflary

Poolse leerling omgekomen bij aanrijding met trein, examinator gearresteerd

Een 18-jarige vrouw is vorige week tijdens haar praktijkexamen in Polen omgekomen. De lesauto kwam vast te staan op een onbewaakte spoorwegovergang. De examinator wist de auto net op tijd te verlaten. De 62-jarige man is gearresteerd. 

De 18-jarige vrouw, Angelika P, kwam om nadat een trein de rode Suzuki ramde in het zuiden van Polen. De examinator vertelde tegen de politie dat hij Angelika de opdracht gaf de auto te verlaten, voordat hij zelf de auto uitstapte. De leerling bleef echter proberen de auto te herstarten. Op het moment dat de auto weer in beweging kwam, werd deze geraakt door de trein.

Beelden

De auto werd honderd meter meegesleurd. De vrouw was nog in leven na de crash. Ze werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis maar overleed later die dag aan haar verwondingen. De treinmachinist en passagiers bleven ongedeerd.

Op internet circuleren beelden van beveiligingscamera’s waarop te zien is dat de examinator net op tijd de trein uitstapt. De man werd vlak na het ongeval gearresteerd. Mocht hij zich schuldig hebben gemaakt aan het ongeluk, dan kan hij daar acht jaar gevangenisstraf voor krijgen.

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

4 reacties op “Poolse leerling omgekomen bij aanrijding met trein, examinator gearresteerd”

Huzky Huzky|20.09.18|10:26

Op internet circuleren beelden van beveiligingscamera’s waarop te zien is dat de examinator net op tijd de trein uitstapt. De man werd vlak na het ongeval gearresteerd. Mocht hij zich schuldig hebben gemaakt aan het ongeluk, dan kan hij daar acht jaar gevangenisstraf voor krijgen.

Geen wonder, als die examinator in de trein zit…

Huzky Huzky|20.09.18|10:27

Op internet circuleren beelden van beveiligingscamera’s waarop te zien is dat de examinator net op tijd de trein uitstapt. De man werd vlak na het ongeval gearresteerd. Mocht hij zich schuldig hebben gemaakt aan het ongeluk, dan kan hij daar acht jaar gevangenisstraf voor krijgen.

Geen wonder, zulke dingen gebeuren als een examinator in de trein zit…

Marcel Kort|20.09.18|14:34

Bijzondere manier van examineren…

Goed jullie huiswerk doen.
De examinator stapte tijdens het afnemen van een auto-rijexamen uit de trein?????

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.