Brandweer. Bron Flickr/Floris Oosterveld

CBR-centrum Hoorn ontruimd vanwege brand

Brandweer. Bron Flickr/Floris Oosterveld

Vanwege een brand in een tennishal zijn medewerkers en kandidaten in het CBR-centrum in Hoorn woensdagochtend uit voorzorg geëvacueerd. De brand ontstond in het naastgelegen tenniscentrum. Er zijn geen gewonden gevallen. 

Rond half elf werd een brand in een technische ruimte van het tenniscentrum ontdekt, schrijft het Noordhollands Dagblad. Omdat op dat moment toevallig een brandweeroefening gaande was in Hoorn, kon de brandweer snel ter plaatse zijn.

De bluswerkzaamheden duurden tot 12.30 uur. Uit voorzorg was ook de examenlocatie tot die tijd niet toegankelijk en vonden de rijexamens plaats vanaf de parkeerplaats. Om 13.05 uur konden de examens weer gewoon beginnen in het examencentrum.

Lees ook: Lesauto vliegt in brand tijdens rijexamen

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.