foto Politie Antwerpen Belgie

Fietser overleden na ongeval met lesvoertuig

De politie in België controleert geregeld of het rijbewijs nog geldig is

In Antwerpen is een fietser overleden na een aanrijding met een lesvoertuig. De 36-jarige fietser kwam dinsdag onder de vrachtauto terecht. Op het moment van het ongeval zat er geen leerling achter het stuur, maar een medewerker van de rijschool.

Het ongeval gebeurde in het Antwerpse district Merksem, op een kruispunt bij het Antwerps Sportpaleis, meldt Het Laatste Nieuws. Een vrachtauto van de Merksemse Rijschool sloeg rechtsaf. Net op dat moment kwam een fietser uit dezelfde richting aangereden. De fietser ging rechtdoor. Volgens getuigen negeerde hij een rood licht, maar de politie kan die informatie niet bevestigen.

Het slachtoffer zat bekneld en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij in de nacht van dinsdag op woensdag overleden.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

1 reactie op “Fietser overleden na ongeval met lesvoertuig”

Anton van Hoogstraaten|27.09.18|18:58

Het was dus geen lesvoertuig. Er werd immers geen les gegeven. Het is niet eens zeker of de bestuurder wel een instructeur is. Een trekker met oplegger van een vroegere werkgever van mij werd ook gebruikt door een transportbedrijf. De omschrijving “lesvoertuig” is in deze niet relevant.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fietser overleden na ongeval met lesvoertuig | RijschoolPro
foto Politie Antwerpen Belgie

Fietser overleden na ongeval met lesvoertuig

De politie in België controleert geregeld of het rijbewijs nog geldig is

In Antwerpen is een fietser overleden na een aanrijding met een lesvoertuig. De 36-jarige fietser kwam dinsdag onder de vrachtauto terecht. Op het moment van het ongeval zat er geen leerling achter het stuur, maar een medewerker van de rijschool.

Het ongeval gebeurde in het Antwerpse district Merksem, op een kruispunt bij het Antwerps Sportpaleis, meldt Het Laatste Nieuws. Een vrachtauto van de Merksemse Rijschool sloeg rechtsaf. Net op dat moment kwam een fietser uit dezelfde richting aangereden. De fietser ging rechtdoor. Volgens getuigen negeerde hij een rood licht, maar de politie kan die informatie niet bevestigen.

Het slachtoffer zat bekneld en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij in de nacht van dinsdag op woensdag overleden.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

1 reactie op “Fietser overleden na ongeval met lesvoertuig”

Anton van Hoogstraaten|27.09.18|18:58

Het was dus geen lesvoertuig. Er werd immers geen les gegeven. Het is niet eens zeker of de bestuurder wel een instructeur is. Een trekker met oplegger van een vroegere werkgever van mij werd ook gebruikt door een transportbedrijf. De omschrijving “lesvoertuig” is in deze niet relevant.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.