Auto ramt gevel van rijschool Beverwijk

Beverwijk - Een automobilist is op nieuwjaarsdag tegen de gevel van een rijschool in Beverwijk gereden. Het ongeval gebeurde rond drie uur op de Alkmaarsweg. Door nog onbekende oorzaak is de wagen van de weg geraakt en tegen de gevel tot stilstand gekomen. Twee vrouwen die in het voertuig zaten zijn door ambulancepersoneel nagekeken maar raakten gelukkig niet ernstig gewond. De bestuurder besloot na het ongeval niet bij het voertuig te blijven en zou er vandoor zijn gegaan. De wagen is door de brandweer uit de gevel gereden waarna de boel werd gestut. De schade aan gevel en wagen is groot.

Voor Verkeersschool Post Klingeler in Beverwijk is het nieuwe jaar niet al te best begonnen. Een auto is in de nacht van maandag op dinsdag tegen de gevel van het pand gereden. 

“We waren op een feestje, toen we werden gebeld door vrienden met de mededeling dat er een auto tegen de gevel staat”, vertelt Maxime Post, dochter van de eigenaren en medewerker van de rijschool. “De bestuurder was op dat moment gevlucht. Wel waren twee meiden bij de auto gebleven. De bestuurder heeft zich later gelukkig nog gemeld op het politiebureau.”

Schade

De vrouwen zijn door ambulancepersoneel nagekeken maar zijn niet ernstig gewond geraakt. De auto is door de brandweer uit de gevel getrokken, waarna de muur werd gestut.

Ondanks de grote schade gaat de rijschool deze week wel weer open. “We hebben gelukkig nog een andere ingang. Maar we hadden ons wel een ander begin van het jaar voorgesteld.”

Lees ook: Jongen (16) pakt moeders auto en knalt tegen lesauto

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Auto ramt gevel van rijschool Beverwijk | RijschoolPro

Auto ramt gevel van rijschool Beverwijk

Beverwijk - Een automobilist is op nieuwjaarsdag tegen de gevel van een rijschool in Beverwijk gereden. Het ongeval gebeurde rond drie uur op de Alkmaarsweg. Door nog onbekende oorzaak is de wagen van de weg geraakt en tegen de gevel tot stilstand gekomen. Twee vrouwen die in het voertuig zaten zijn door ambulancepersoneel nagekeken maar raakten gelukkig niet ernstig gewond. De bestuurder besloot na het ongeval niet bij het voertuig te blijven en zou er vandoor zijn gegaan. De wagen is door de brandweer uit de gevel gereden waarna de boel werd gestut. De schade aan gevel en wagen is groot.

Voor Verkeersschool Post Klingeler in Beverwijk is het nieuwe jaar niet al te best begonnen. Een auto is in de nacht van maandag op dinsdag tegen de gevel van het pand gereden. 

“We waren op een feestje, toen we werden gebeld door vrienden met de mededeling dat er een auto tegen de gevel staat”, vertelt Maxime Post, dochter van de eigenaren en medewerker van de rijschool. “De bestuurder was op dat moment gevlucht. Wel waren twee meiden bij de auto gebleven. De bestuurder heeft zich later gelukkig nog gemeld op het politiebureau.”

Schade

De vrouwen zijn door ambulancepersoneel nagekeken maar zijn niet ernstig gewond geraakt. De auto is door de brandweer uit de gevel getrokken, waarna de muur werd gestut.

Ondanks de grote schade gaat de rijschool deze week wel weer open. “We hebben gelukkig nog een andere ingang. Maar we hadden ons wel een ander begin van het jaar voorgesteld.”

Lees ook: Jongen (16) pakt moeders auto en knalt tegen lesauto

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.