Dodelijk ongeval met motorleerling in Barneveld. foto GinoPress

Leerling (31) verongelukt tijdens motorrijles in Barneveld

Barneveld - Op donderdag 9 mei rond 14:00 uur zijn meerdere hulpdiensten opgeroepen naar de Wesselseweg in Barneveld. Een motorrijder is tegen een boom gereden. De motorrijder is hierdoor om het leven gekomen. Het gaat om een eenzijdig ongeval, er zijn geen anderen betrokken. De precieze oorzaak wordt nog onderzocht door de politie.

Een leerling is donderdagmiddag in Barneveld om het leven gekomen tijdens een motorrijles. Het gaat om een 31-jarige vrouw uit Meteren. Het slachtoffer botste tegen een boom. Ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur op de Wesselseweg. Agenten waren op dat moment al dicht in de buurt van het ongeval. Eenmaal ter plaatse op de slingerende weg bleek dat een motorrijdster op die weg tegen een boom was gereden.

Omstanders

Omstanders boden direct hulp aan het slachtoffer en samen met de agenten werd de reanimatie gestart. Dit mocht niet meer baten. Ze is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. Door de ernst van het ongeval en de mogelijke impact daarvan is met de omstanders nadien gesproken. Zij kunnen gebruikmaken van slachtofferhulp.

In april 2015 kwam eveneens een cursist om het leven tijdens een rijles in Barneveld. De 48-jarige motorrijdster uit Waalre reed destijds tegen een container en overleefde de aanrijding niet.

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

2 reacties op “Leerling (31) verongelukt tijdens motorrijles in Barneveld”

#BAAS|16.05.19|12:32

Barneveld, motorrijles en vrouwen. Slechte combi blijkbaar. Was hopelijk niet allemaal bij dezelfde rijschool?

Piet Bijl|21.05.19|07:36

Wat afschuwelijk!! Er staat niets over de rijinstructeur. Moet een traumatische ervaring zijn geweest! Ik leef met hem/haar mee! Sterkte aan alle betrokkenen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Leerling (31) verongelukt tijdens motorrijles in Barneveld | RijschoolPro
Dodelijk ongeval met motorleerling in Barneveld. foto GinoPress

Leerling (31) verongelukt tijdens motorrijles in Barneveld

Barneveld - Op donderdag 9 mei rond 14:00 uur zijn meerdere hulpdiensten opgeroepen naar de Wesselseweg in Barneveld. Een motorrijder is tegen een boom gereden. De motorrijder is hierdoor om het leven gekomen. Het gaat om een eenzijdig ongeval, er zijn geen anderen betrokken. De precieze oorzaak wordt nog onderzocht door de politie.

Een leerling is donderdagmiddag in Barneveld om het leven gekomen tijdens een motorrijles. Het gaat om een 31-jarige vrouw uit Meteren. Het slachtoffer botste tegen een boom. Ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur op de Wesselseweg. Agenten waren op dat moment al dicht in de buurt van het ongeval. Eenmaal ter plaatse op de slingerende weg bleek dat een motorrijdster op die weg tegen een boom was gereden.

Omstanders

Omstanders boden direct hulp aan het slachtoffer en samen met de agenten werd de reanimatie gestart. Dit mocht niet meer baten. Ze is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. Door de ernst van het ongeval en de mogelijke impact daarvan is met de omstanders nadien gesproken. Zij kunnen gebruikmaken van slachtofferhulp.

In april 2015 kwam eveneens een cursist om het leven tijdens een rijles in Barneveld. De 48-jarige motorrijdster uit Waalre reed destijds tegen een container en overleefde de aanrijding niet.

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

2 reacties op “Leerling (31) verongelukt tijdens motorrijles in Barneveld”

#BAAS|16.05.19|12:32

Barneveld, motorrijles en vrouwen. Slechte combi blijkbaar. Was hopelijk niet allemaal bij dezelfde rijschool?

Piet Bijl|21.05.19|07:36

Wat afschuwelijk!! Er staat niets over de rijinstructeur. Moet een traumatische ervaring zijn geweest! Ik leef met hem/haar mee! Sterkte aan alle betrokkenen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.