Hulpdiensten in het verkeer: tips voor de rijles 

Welk advies geef jij je leerling wanneer een voorrangsvoertuig de lesauto nadert? Gert Staal is docent bij de Politie Oost-Brabant en geeft rijvaardigheidstrainingen aan agenten. Tijdens het ondernemersontbijt van de Nationale Rijschooldag legde hij uit hoe de politie rijdt in een noodsituaties. Als het rijgedrag van een spoeddienst voorspelbaar is, is de kans op ongelukken kleiner. Kennis die voor de rijschool goed van pas komt. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Rieneke Kok

2 reacties op “Hulpdiensten in het verkeer: tips voor de rijles ”

Fortnite|27.06.19|18:01

Zeker goed maar hoop niet dat ze dat doen voor een onoverzichtelijke bocht en vooral die naar links gaat.

job kool|01.02.22|08:55

Stomme vraag misschien, maar wat moet je als tegenligger op een provinciale weg doen wanneer nooddiensten je tegemoet komen rijden? Gelet op je laatste punt in de tekst. Ik had gister bijna een frontale botsing met een ambulance, die ik alleen kon afwenden door de berm in te rijden. Deze ambulance besloot gewoon in het midden van de weg te gaan rijden.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hulpdiensten in het verkeer: tips voor de rijles | RijschoolPro

Hulpdiensten in het verkeer: tips voor de rijles 

Welk advies geef jij je leerling wanneer een voorrangsvoertuig de lesauto nadert? Gert Staal is docent bij de Politie Oost-Brabant en geeft rijvaardigheidstrainingen aan agenten. Tijdens het ondernemersontbijt van de Nationale Rijschooldag legde hij uit hoe de politie rijdt in een noodsituaties. Als het rijgedrag van een spoeddienst voorspelbaar is, is de kans op ongelukken kleiner. Kennis die voor de rijschool goed van pas komt. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Rieneke Kok

2 reacties op “Hulpdiensten in het verkeer: tips voor de rijles ”

Fortnite|27.06.19|18:01

Zeker goed maar hoop niet dat ze dat doen voor een onoverzichtelijke bocht en vooral die naar links gaat.

job kool|01.02.22|08:55

Stomme vraag misschien, maar wat moet je als tegenligger op een provinciale weg doen wanneer nooddiensten je tegemoet komen rijden? Gelet op je laatste punt in de tekst. Ik had gister bijna een frontale botsing met een ambulance, die ik alleen kon afwenden door de berm in te rijden. Deze ambulance besloot gewoon in het midden van de weg te gaan rijden.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.