Ruud Rutten, voorzitter FAM

Ruud Rutten blijft voorzitter FAM

Ruud Rutten blijft nog een jaartje langer voorzitter van de branchevereniging FAM. Dat maakte hij deze week bekend. Eind 2018 zei Rutten nog na twee termijnen van drie jaar te willen stoppen en plaats te maken voor een nieuwe voorzitter. Dat stelt hij nu uit tot 2020.

“Ik wil de nieuwe leden van het bestuur de kans geven om verder door te groeien en zo volgend jaar het stokje makkelijker door te kunnen geven,” vertelt Rutten aan zijn leden. Er is door meerdere leden aangegeven dat zij graag wilden dat Rutten langer aan zou blijven als voorzitter. FAM laat weten dat ‘gezien de recente ontwikkelingen rondom het ministerie en de perikelen binnen de branche er voldoende uitdagingen overblijven om de branche naar een hoger niveau te tillen’.

Bestuurswisselingen

Rutten zei eind vorig jaar nog dat het na zes jaar voorzitterschap tijd was om de functie over te dragen. In december waren er meer bestuurswisselingen. Willem Weijers stopte als vice-voorzitter en werd opgevolgd door Petra Knol. Marcel Hulsegge is penningmeester en Juanita van Rijswick is verantwoordelijk voor het secretariaat. Verder werden in december drie aspirant-bestuursleden gekozen: Jean-Paul Lam, Wesley Verboon en Jourian Bax.

Lees ook:

Ruud Rutten begint aan laatste jaar voorzitterschap FAM

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ruud Rutten blijft voorzitter FAM | RijschoolPro
Ruud Rutten, voorzitter FAM

Ruud Rutten blijft voorzitter FAM

Ruud Rutten blijft nog een jaartje langer voorzitter van de branchevereniging FAM. Dat maakte hij deze week bekend. Eind 2018 zei Rutten nog na twee termijnen van drie jaar te willen stoppen en plaats te maken voor een nieuwe voorzitter. Dat stelt hij nu uit tot 2020.

“Ik wil de nieuwe leden van het bestuur de kans geven om verder door te groeien en zo volgend jaar het stokje makkelijker door te kunnen geven,” vertelt Rutten aan zijn leden. Er is door meerdere leden aangegeven dat zij graag wilden dat Rutten langer aan zou blijven als voorzitter. FAM laat weten dat ‘gezien de recente ontwikkelingen rondom het ministerie en de perikelen binnen de branche er voldoende uitdagingen overblijven om de branche naar een hoger niveau te tillen’.

Bestuurswisselingen

Rutten zei eind vorig jaar nog dat het na zes jaar voorzitterschap tijd was om de functie over te dragen. In december waren er meer bestuurswisselingen. Willem Weijers stopte als vice-voorzitter en werd opgevolgd door Petra Knol. Marcel Hulsegge is penningmeester en Juanita van Rijswick is verantwoordelijk voor het secretariaat. Verder werden in december drie aspirant-bestuursleden gekozen: Jean-Paul Lam, Wesley Verboon en Jourian Bax.

Lees ook:

Ruud Rutten begint aan laatste jaar voorzitterschap FAM

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.