Gala Automobiel Management in teken van goede doel

Zin in een feestje? Op 3 april wordt het AM Driving Business Gala gehouden. Het gala is een feestelijke avond voor ondernemers in de automobielbranche, zoals autodealers, tankstationondernemers en ook rijschoolhouders. De avond draait om netwerken, lekker eten, entertainment én om het goede doel. De opbrengst van de avond gaat naar de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. 

Vorig jaar werd het AM Driving Business Gala voor het eerst gehouden. De organisatie is in handen van Automobielmanagement, een zusteruitgave van RijschoolPro. Op 3 april vindt het vervolg plaats. Ruim 300 branchegenoten komen deze feestelijke avond bijeen in het Hart van Holland in Nijkerk voor een programma vol inspirerende presentaties, culinaire verrassingen en een spetterende afterparty.

Support Casper

Net als vorig jaar staat de avond in het teken van het goede doel ‘Support Casper’ van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. De organisatie wil hiermee benadrukken dat de automotive branche een sterke maatschappelijke betrokkenheid heeft. Het doel is een verdubbeling van het ingezamelde bedrag van 2019! Een veiling met bijzondere en ludieke kavels zal hierbij helpen. Zo werden er vorig jaar een wijn & spijs workshop bij de Librije in Zwolle geveild, een weekend weg met een Ford Mustang en business seats voor de wedstrijd VVV-Feyenoord. “Tijdens de eerste editie van het AM Driving Business Gala hebben we 20.774 euro opgehaald voor Support Casper, daar willen we dit jaar overheen,” laat event manager Sandra Broman weten.

Sponsoring

Bedrijven kunnen hun naam aan het evenement verbinden door een tafel te kopen en hun relaties, collega’s, vrienden of familie uit te nodigen. Een tafel voor zes personen kost 790 euro. Ook tafels voor acht of tien personen zijn beschikbaar. “Dan heb je met elkaar een hele avond plezier, inclusief een uitgebreid diner en de kans om iets te doen voor een ander. Ook is het mogelijk het evenement te sponsoren en te laten zien dat je als maatschappelijk betrokken onderneming het lot van anderen aantrekt,” aldus Broman.

Reserveer nu een tafel en voeg je bij ruim driehonderd inspirerende gasten uit de branche.

Bekijk hier de aftermovie van het vorige gala:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.