Video: IBKI beantwoordt vragen over wijzigingen WRM

De nieuwe WRM die sinds 1 april van kracht is, roept nog veel vragen op. Herme Bruin van het IBKI beantwoordt de meest gestelde vragen in onderstaande video.

WRM staat voor Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. Hierin staat alles vastgelegd waarom rijinstructeurs moeten voldoen om bevoegd te worden en te blijven. De wet is net vernieuwd, de nieuwe regels zijn sinds 1 april van kracht. De nieuwe wetgeving heeft voor de rijinstructeur nogal wat gevolgen. Zo verlies je zonder VOG je lesbevoegdheid en er moet een ‘echte rijbewijsleerling’ mee met de praktijkbegeleiding.

In de branche leven veel vragen over dit onderwerp, merkt het IBKI. Daarom geeft Herme Bruin, directeur Innovam/IBKI, in onderstaande video antwoord. Meer informatie over de wijzigingen lees je in dit artikel van RijschoolPro. Ook op de site van IBKI vind je informatie.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.