Rijsimulator GreenDino voor Code 95

Dit zijn de wijzigingen in de Richtlijn vakbekwaamheid bestuurders

Er moet variatie binnen de gevolgde nascholingen zitten en leerlingen mogen maximaal 12 uur aan e-learning doen. Bovendien moeten de cursussen op aaneengesloten dagen worden gegeven en er moet verplicht worden geleerd over EU-wetgeving. Vanaf 1 januari volgend jaar gaat de gewijzigde Richtlijn vakbekwaamheid bestuurders in. RijschoolPro zet alle wijzigingen op een rijtje en legt uit wat dit betekent voor opleider en kandidaat.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

1 reactie op “Dit zijn de wijzigingen in de Richtlijn vakbekwaamheid bestuurders”

Alliance Loan|21.08.20|21:40

Heeft u dringend een lening nodig om uw schulden af ​​te betalen of heeft u kapitaal nodig om uw bedrijf te verbeteren? Meld u nu aan bij ALLIANCE voor snelle goedkeuring per e-mail: A L L I A N C E L O A N. I N C @ G M A I L. C O M of whatsapp: +1 5 1 2 4 8 9 6 8 7 3

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dit zijn de wijzigingen in de Richtlijn vakbekwaamheid bestuurders | RijschoolPro
Rijsimulator GreenDino voor Code 95

Dit zijn de wijzigingen in de Richtlijn vakbekwaamheid bestuurders

Er moet variatie binnen de gevolgde nascholingen zitten en leerlingen mogen maximaal 12 uur aan e-learning doen. Bovendien moeten de cursussen op aaneengesloten dagen worden gegeven en er moet verplicht worden geleerd over EU-wetgeving. Vanaf 1 januari volgend jaar gaat de gewijzigde Richtlijn vakbekwaamheid bestuurders in. RijschoolPro zet alle wijzigingen op een rijtje en legt uit wat dit betekent voor opleider en kandidaat.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

1 reactie op “Dit zijn de wijzigingen in de Richtlijn vakbekwaamheid bestuurders”

Alliance Loan|21.08.20|21:40

Heeft u dringend een lening nodig om uw schulden af ​​te betalen of heeft u kapitaal nodig om uw bedrijf te verbeteren? Meld u nu aan bij ALLIANCE voor snelle goedkeuring per e-mail: A L L I A N C E L O A N. I N C @ G M A I L. C O M of whatsapp: +1 5 1 2 4 8 9 6 8 7 3

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.