Troonrede Dation: ‘investeer in kennis’

Rijscholen hebben momenteel volle agenda’s, maar hoe hou je dat volume en de groei vast voor het komende jaar? Die vraag stelt Wouter Eijkelenkamp van Dation in een ’troonrede’ die op Prinsjesdag is uitgezonden. Zijn advies is om te investeren in kennis. 

“Leden van de rijschoolbranche…” De troonrede van Dation begint hetzelfde als die van de koning op Prinsjesdag. Eijkelenkamp vertelt dat de branche de afgelopen jaren veel is veranderd en dat er veel nieuwe kansen voor de toekomst liggen. “Lesvoertuigen zijn moderner dan ooit. Met nieuwe technieken zoals virtual reality, simulatoren, ADAS, elektrisch rijden en nog meer toepassingen, zijn er veel verbeteringen mogelijk die de branche gezamenlijk kan oppakken en die rijscholen ook individueel kunnen inzetten.”

Denk goed na over de kansen die er in de toekomst liggen. Dation concludeert na de lockdownperiode en de rijschoolweek dat de omzet in de sector weliswaar is uitgesteld, maar niet is afgesteld. De agenda’s staan weer volgepland, er ontstaan wachtlijsten. “We moeten nadenken hoe we dit volume en de groei kunnen vasthouden en kunnen meenemen naar 2021.” Eijkelenkamp noemt de rijlesplanner en andere apps van Dation als manieren om dat te doen. “Investeren in kennis, dat is het advies voor de toekomst.”

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Troonrede Dation: ‘investeer in kennis’ | RijschoolPro

Troonrede Dation: ‘investeer in kennis’

Rijscholen hebben momenteel volle agenda’s, maar hoe hou je dat volume en de groei vast voor het komende jaar? Die vraag stelt Wouter Eijkelenkamp van Dation in een ’troonrede’ die op Prinsjesdag is uitgezonden. Zijn advies is om te investeren in kennis. 

“Leden van de rijschoolbranche…” De troonrede van Dation begint hetzelfde als die van de koning op Prinsjesdag. Eijkelenkamp vertelt dat de branche de afgelopen jaren veel is veranderd en dat er veel nieuwe kansen voor de toekomst liggen. “Lesvoertuigen zijn moderner dan ooit. Met nieuwe technieken zoals virtual reality, simulatoren, ADAS, elektrisch rijden en nog meer toepassingen, zijn er veel verbeteringen mogelijk die de branche gezamenlijk kan oppakken en die rijscholen ook individueel kunnen inzetten.”

Denk goed na over de kansen die er in de toekomst liggen. Dation concludeert na de lockdownperiode en de rijschoolweek dat de omzet in de sector weliswaar is uitgesteld, maar niet is afgesteld. De agenda’s staan weer volgepland, er ontstaan wachtlijsten. “We moeten nadenken hoe we dit volume en de groei kunnen vasthouden en kunnen meenemen naar 2021.” Eijkelenkamp noemt de rijlesplanner en andere apps van Dation als manieren om dat te doen. “Investeren in kennis, dat is het advies voor de toekomst.”

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.