RijschoolProTV: Merlin Weber is instructeur en YouTube-ster

Rijinstructeur Merlin Weber vlogt over rijlessen en is een YouTube-ster. Zijn kanaal heeft bijna 25 duizend volgers en maandelijks 1,7 miljoen views. Weber is vandaag te gast bij RijschoolProTV om te praten over zijn rijschool en de zin en onzin van de online video’s. Is het slimme marketing voor de rijschool, of wil Weber zijn kijkers inspireren betere bestuurders te worden? 

Rijschoolhouder Merlin Weber uit Veghel is al 37 jaar instructeur. Hij geeft autorijles, motorrijles en theorielessen. Daarnaast is hij vlogger; alle video’s gaan over rijlessen. Hoe nader je kruispunten? Hoe ziet een rijles in coronatijd eruit? En hoe ziet een examenroute rond het CBR eruit? Weber laat het allemaal zien op zijn YouTube-kanaal waar hij al meer dan drie jaar actief mee is. Iedere zondag gaat hij met de camera op pad om video’s over rijlessen te maken voor bijna 25.000 volgers. 

RijschoolProTV is woensdagmiddag om 16:00 uur live te bekijken. Daarna kan je de uitzending op elk gewenst moment terugkijken.

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

1 reactie op “RijschoolProTV: Merlin Weber is instructeur en YouTube-ster”

Mart Kuiper|23.09.20|12:09

Bermvlucht bij de eerste rijles….hahaha…tja je moet wat om je filmpjes aantrekkelijk te maken. Goede gestructureerde lesopbouw zo.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.