Fout in stemprocedure, nog geen nieuwe voorzitter voor de FAM

Door een fout bij het stembureau heeft branchevereniging FAM geen nieuwe voorzitter. De huidige voorzitter Ruud Rutten wil op 1 januari afzwaaien. Martin Kesselring zou bij de verkiezing de meeste stemmen hebben gehad, maar dat bleek niet te kloppen. Er wordt nu een nieuwe verkiezing uitgeschreven, wanneer is nog onbekend.

Vorige week meldde de FAM trots dat per 1 januari een nieuwe voorzitter aan de slag zou gaan: Martin Kesselring, een CBR-man met de nodige bestuurservaring. Die uitslag riep bij de leden vraagtekens op.

Na de bekendmaking riep de FAM het bericht terug. Na onderzoek bij het stembureau bleek dat er een ‘menselijke fout’ is gemaakt in de procedure. De stemming is daarmee ongeldig verklaard en de FAM moet opnieuw aan de bak. Binnenkort wordt duidelijk wanneer de nieuwe verkiezing wordt gehouden.

De huidige voorzitter Ruud Rutten neemt na zeven jaar afscheid om zich verder te concentreren op de professionalisering van de rijschoolbranche via de Alliantie Samen Sterk.

ees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.