IBKI annuleert alle examens tijdens harde lockdown

IBKI heeft besloten om alle examens stil te leggen met ingang van woensdag 16 december 2020 tot en met in elk geval 17 januari 2021. De examens voor rijinstructeurs zijn vandaag, 15 december, ook geannuleerd. Indien nodig zullen de bevoegdheden van rijinstructeurs en APK-keurmeesters worden verlengd. Zij ontvangen daarover persoonlijk bericht.

Alleen voor de MBO-examens wordt een uitzondering gemaakt bij het IBKI. Maandagavond na de persconferentie liet IBKI weten de examens van vandaag nog wel door te laten gaan. Na overleg is toch besloten direct alles stil te leggen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.