Frank Hoornenborg, voorzitter Bovag Rijscholen

Column Frank Hoornenborg (Bovag): Het jaar van de waarheid (wéér)

Volgens Bovag-voorzitter Frank Hoornenborg wordt er een hoop duidelijk in 2021. In deze column blikt hij vooruit en stelt hij de rijscholenbranche gerust: “De problemen in de branche zullen voor eens en voor altijd tot het verleden gaan behoren.” 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

2 reacties op “Column Frank Hoornenborg (Bovag): Het jaar van de waarheid (wéér)”

Gus K.|19.01.21|11:33

We moeten nu afwachten of de Commissie Roemer de JUISTE aanbevelingen geeft; zo lang er niet gekeken wordt naar het (onderwijs)beleid van de opleidingsinstituten, IBKI en CBR. Mijns inziens is de kern van de problemen binnen de rijscholenbranche, is de kwaliteit van de opleiding tot rijinstructeur, de bijscholing en de praktijkbegeleiding. De Commissie zou eigenlijk aanbevelen: het afschaffen van de praktijkbegeleiding, en de opleiding en bijscholing meer praktisch en toepassingsgericht maken.

Gus K.|21.01.21|12:22

Een aantal denkvragen voor de lezers van dit artikel:
1) Waarom vind ik dat de kern van de problemen binnen de rijscholenbranche, is de kwaliteit van de opleiding tot rijinstructeur, de bijscholing en de praktijkbegeleiding en niet binnen de rijscholenbranche? (Tip: denk aan kenmerken.)
2) Waarom zou ik de praktijkbegeleiding afschaffen en wat komt in de plaats? (Tip: niet de toneelstuk als antwoord.)
3) Waarom zou ik de opleiding en bijscholing meer praktisch en toepassingsgericht maken?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Column Frank Hoornenborg (Bovag): Het jaar van de waarheid (wéér) | RijschoolPro
Frank Hoornenborg, voorzitter Bovag Rijscholen

Column Frank Hoornenborg (Bovag): Het jaar van de waarheid (wéér)

Volgens Bovag-voorzitter Frank Hoornenborg wordt er een hoop duidelijk in 2021. In deze column blikt hij vooruit en stelt hij de rijscholenbranche gerust: “De problemen in de branche zullen voor eens en voor altijd tot het verleden gaan behoren.” 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

2 reacties op “Column Frank Hoornenborg (Bovag): Het jaar van de waarheid (wéér)”

Gus K.|19.01.21|11:33

We moeten nu afwachten of de Commissie Roemer de JUISTE aanbevelingen geeft; zo lang er niet gekeken wordt naar het (onderwijs)beleid van de opleidingsinstituten, IBKI en CBR. Mijns inziens is de kern van de problemen binnen de rijscholenbranche, is de kwaliteit van de opleiding tot rijinstructeur, de bijscholing en de praktijkbegeleiding. De Commissie zou eigenlijk aanbevelen: het afschaffen van de praktijkbegeleiding, en de opleiding en bijscholing meer praktisch en toepassingsgericht maken.

Gus K.|21.01.21|12:22

Een aantal denkvragen voor de lezers van dit artikel:
1) Waarom vind ik dat de kern van de problemen binnen de rijscholenbranche, is de kwaliteit van de opleiding tot rijinstructeur, de bijscholing en de praktijkbegeleiding en niet binnen de rijscholenbranche? (Tip: denk aan kenmerken.)
2) Waarom zou ik de praktijkbegeleiding afschaffen en wat komt in de plaats? (Tip: niet de toneelstuk als antwoord.)
3) Waarom zou ik de opleiding en bijscholing meer praktisch en toepassingsgericht maken?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.