RijschoolProTV: in gesprek met instructeur Merlin Weber en tractorles van Veronica Verkeerschool

tractor, verkeersschool Veronica, foto van Promedia

Rij-instructeur en YouTube-ster Merlin Weber was vrijdagochtend te gast bij RijschoolProTV. We hadden het over lessen na de tweede lockdown, veranderingen in de rijschoolbranche en zijn YouTubekanaal. Ook waren we op bezoek bij Veronica Verkeersschool waar we een ritje mochten maken in twee bijzondere voertuigen.

Rij-instructeur Merlin Weber plaatst video’s van zijn rijlessen op Youtube die nu samen meer dan twee miljoen keer zijn bekeken. Tijdens de uitzending hadden we het over zijn succes en zijn nieuwste video waarin hij laat zien hoe je door een wasstraat moet rijden. Ook hadden we het samen over alle veranderingen in rijschoolbranche, zoals de maatregelen van het CBR en het adviesrapport van Emile Roemer.

Ernest Alvares is eigenaar van Verkeersschool Veronica en heeft een flinke verzameling lesvoertuigen, waaronder een tractor. De tractor mag nu officieel nog 50 kilometer per uur rijden, maar dit verandert per 1 juli. Alvares vertelt over de wetswijziging en we rijden een rondje in twee bijzondere voertuigen.

De uitzending van RijschoolProTV kun je hieronder terugkijken op elk gewenst moment.

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RijschoolProTV: in gesprek met instructeur Merlin Weber en tractorles van Veronica Verkeerschool | RijschoolPro

RijschoolProTV: in gesprek met instructeur Merlin Weber en tractorles van Veronica Verkeerschool

tractor, verkeersschool Veronica, foto van Promedia

Rij-instructeur en YouTube-ster Merlin Weber was vrijdagochtend te gast bij RijschoolProTV. We hadden het over lessen na de tweede lockdown, veranderingen in de rijschoolbranche en zijn YouTubekanaal. Ook waren we op bezoek bij Veronica Verkeersschool waar we een ritje mochten maken in twee bijzondere voertuigen.

Rij-instructeur Merlin Weber plaatst video’s van zijn rijlessen op Youtube die nu samen meer dan twee miljoen keer zijn bekeken. Tijdens de uitzending hadden we het over zijn succes en zijn nieuwste video waarin hij laat zien hoe je door een wasstraat moet rijden. Ook hadden we het samen over alle veranderingen in rijschoolbranche, zoals de maatregelen van het CBR en het adviesrapport van Emile Roemer.

Ernest Alvares is eigenaar van Verkeersschool Veronica en heeft een flinke verzameling lesvoertuigen, waaronder een tractor. De tractor mag nu officieel nog 50 kilometer per uur rijden, maar dit verandert per 1 juli. Alvares vertelt over de wetswijziging en we rijden een rondje in twee bijzondere voertuigen.

De uitzending van RijschoolProTV kun je hieronder terugkijken op elk gewenst moment.

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.