PlanGo stopt theorieles in leerlingapp

Softwareleverancier PlanGo lanceert vandaag theorielessen in hun LeerlingApp. Leerlingen vinden er video’s, deeltoetsen en oefenexamens.

De uitbreiding van de app moet ervoor zorgen dat het voor de instructeur inzichtelijk is hoe ver de leerling is met het leren van de theorie. De theorie is beschikbaar voor de categorieën B, A en AM en bevat lesstof, 100 video’s over theorie, tientallen deeltoetsen en oefenexamens. De rijschool betaalt een vast bedrag per maand voor de mogelijkheid. De theoriemodule is dan weer per leerling los te verkopen en te activeren.

Tom Tijssen van PlanGo vertelt: “vanuit de praktijk merkten we dat de instructeur niet altijd op de hoogte is van wat de leerling aan zijn theorie heeft gedaan of wanneer het theorie-examen zal worden afgenomen, terwijl het kennisniveau van de leerling wél invloed heeft op het verloop van de praktijklessen.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.