RijschoolProTV Zomerspecial 2 juli: Camperrijles en instructeur voor hulpvoertuigen

De maandelijkse uitzending van RijschoolProTV is op vrijdag 2 juli om 11 uur. In deze zomerspecial belichten we twee unieke rij-opleidingen. Iets met een camper en een brandweerauto. Kijk je ook?

Hoewel we het bij RijschoolPro vaak hebben over rij-instructeurs voor rijbewijs B, vinden we het interessant om verder te kijken dan de personenauto. Wat voor rijscholen zijn er nog meer? Voor deze uitzending stuitten we op twee unieke opleidingen.

Tineke de Ruijter van Vrouw rijdt Camper is rij-instructrice voor rijbewijs B, maar geeft ook camperrijles aan vrouwen. ‘Mannen mogen ook wel eens een les volgen, maar het zijn vooral de vrouwen die het spannend vinden en dus de vakantie doorbrengen op de bijrijdersstoel.’ Tineke is te gast tijdens de uitzending.

En we mochten mee met de OGS+ opleiding van Bruseco. Hier worden rij-instructeurs opgeleid om brandweer- en ambulancepersoneel instructie te geven hoe ze moeten rijden met de sirene. We gingen met Bruseco-instructeur Hans Peter mee in de brandweerauto en zagen hoe leerlingen Leo en Jacco werden klaargestoomd voor het examen.

Kijk hier vrijdag 2 juli om 11 uur live naar de uitzending van RijschoolProTV of kijk het later terug op een moment dat jou uitkomt!

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RijschoolProTV Zomerspecial 2 juli: Camperrijles en instructeur voor hulpvoertuigen | RijschoolPro

RijschoolProTV Zomerspecial 2 juli: Camperrijles en instructeur voor hulpvoertuigen

De maandelijkse uitzending van RijschoolProTV is op vrijdag 2 juli om 11 uur. In deze zomerspecial belichten we twee unieke rij-opleidingen. Iets met een camper en een brandweerauto. Kijk je ook?

Hoewel we het bij RijschoolPro vaak hebben over rij-instructeurs voor rijbewijs B, vinden we het interessant om verder te kijken dan de personenauto. Wat voor rijscholen zijn er nog meer? Voor deze uitzending stuitten we op twee unieke opleidingen.

Tineke de Ruijter van Vrouw rijdt Camper is rij-instructrice voor rijbewijs B, maar geeft ook camperrijles aan vrouwen. ‘Mannen mogen ook wel eens een les volgen, maar het zijn vooral de vrouwen die het spannend vinden en dus de vakantie doorbrengen op de bijrijdersstoel.’ Tineke is te gast tijdens de uitzending.

En we mochten mee met de OGS+ opleiding van Bruseco. Hier worden rij-instructeurs opgeleid om brandweer- en ambulancepersoneel instructie te geven hoe ze moeten rijden met de sirene. We gingen met Bruseco-instructeur Hans Peter mee in de brandweerauto en zagen hoe leerlingen Leo en Jacco werden klaargestoomd voor het examen.

Kijk hier vrijdag 2 juli om 11 uur live naar de uitzending van RijschoolProTV of kijk het later terug op een moment dat jou uitkomt!

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.