Storing CBR trof duizenden theorie-kandidaten

De theorie-examens bij het CBR lagen op 23 juli tijdelijk stil vanwege een storing. Deze duurde ongeveer een uur en trof een stuk of 5.000 kandidaten. De meesten konden dezelfde dag nog terecht. 

De storing bij de theorie-examens duurde ongeveer van 13.45 tot 14.45 en trof alle locaties in het land. “Gelukkig was de storing redelijk snel opgelost en konden de meeste van de 5.000 kandidaten dezelfde dag nog hun theorie-examen doen”, vertelt de woordvoerder van het CBR. Ongeveer dertig kandidaten moeten op een ander moment terugkomen. Het CBR stelt voor hen speciale inhaalplekken beschikbaar.

Volgens woordvoerder van het CBR waren die dag alle 21 locaties geopend. “Zoals elke dag tijdens de inhaalslag.” Het examencentrum hield tot en met 31 juli plekken vrij voor theorie-examens die vanwege de lockdowns niet door zijn gegaan, maar in mei werd al duidelijk dat niet alle plekken voor inhaalexamens werden gebruikt. Per 20 mei konden dus ook nieuwe kandidaten al een examen inplannen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.