Kwart rij-instructeurs overweegt elektrische lesauto aan te schaffen

laadpaal ev elektrische auto laden opel, vrij te gebruiken

Meer dan 25 procent van de rij-instructeurs overweegt om binnen vijf jaar een elektrische lesauto aan te schaffen. 11 procent zegt liever voor hybride te kiezen, maar het grootste deel van de instructeurs blijft toch liever bij een benzine- of dieselauto.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

4 reacties op “Kwart rij-instructeurs overweegt elektrische lesauto aan te schaffen”

Ron van Maaren|29.07.21|18:21

Wij Snell.nl hebben al ruim twee jaar een “groene wagen.” (Vreemd woord eigenlijk zit geen paard voor) Nee echt de meest verkochte EV razend populair onder elektrische rijders. Alleen niet onder leerlingen helaas. CBR spant helaas het paard achter de wagen en trekt niet de kar. Eigen personeel nog in milieu verontreinigende benzine bolides, geen laadpaal te bekennen en nog steeds code 78.

Wij gaat dat veranderen misschien onze groene D66 man? Wie o wie trekt deze kar.

Mart Kuiper|30.07.21|12:51

CBR loopt met alles achter de feiten aan dus tegen de tijd dat er laadpalen bij de examenlokaties staan is waterstof of de brandstofcel alweer in opkomst.
Zolang de automaatcode van kracht blijft zal een leerling voor ouderwets schakelen kiezen want deze heeft immers vaak niet het budget om op die leeftijd al een elektrische auto aan te schaffen (en een 17 jarige in een Tesla is om andere reden ook niet zo’n goed idee….)

A.b|30.07.21|16:11

Zolang de automaatcode van kracht blijft blijf ik schakel rijden. Nee automaat is zo weinig vraag naar, het is voor mij niet interessant om hierin te gaan investeren. De lesauto moet fulltime draaien anders haal ik de kosten niet eruit.

A.b|30.07.21|17:07

Laat je niet gek maken. Ik blijf ook diesel rijden. Ik maak veel kilometers iets anders is voor mij niet interessant.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kwart rij-instructeurs overweegt elektrische lesauto aan te schaffen | RijschoolPro

Kwart rij-instructeurs overweegt elektrische lesauto aan te schaffen

laadpaal ev elektrische auto laden opel, vrij te gebruiken

Meer dan 25 procent van de rij-instructeurs overweegt om binnen vijf jaar een elektrische lesauto aan te schaffen. 11 procent zegt liever voor hybride te kiezen, maar het grootste deel van de instructeurs blijft toch liever bij een benzine- of dieselauto.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

4 reacties op “Kwart rij-instructeurs overweegt elektrische lesauto aan te schaffen”

Ron van Maaren|29.07.21|18:21

Wij Snell.nl hebben al ruim twee jaar een “groene wagen.” (Vreemd woord eigenlijk zit geen paard voor) Nee echt de meest verkochte EV razend populair onder elektrische rijders. Alleen niet onder leerlingen helaas. CBR spant helaas het paard achter de wagen en trekt niet de kar. Eigen personeel nog in milieu verontreinigende benzine bolides, geen laadpaal te bekennen en nog steeds code 78.

Wij gaat dat veranderen misschien onze groene D66 man? Wie o wie trekt deze kar.

Mart Kuiper|30.07.21|12:51

CBR loopt met alles achter de feiten aan dus tegen de tijd dat er laadpalen bij de examenlokaties staan is waterstof of de brandstofcel alweer in opkomst.
Zolang de automaatcode van kracht blijft zal een leerling voor ouderwets schakelen kiezen want deze heeft immers vaak niet het budget om op die leeftijd al een elektrische auto aan te schaffen (en een 17 jarige in een Tesla is om andere reden ook niet zo’n goed idee….)

A.b|30.07.21|16:11

Zolang de automaatcode van kracht blijft blijf ik schakel rijden. Nee automaat is zo weinig vraag naar, het is voor mij niet interessant om hierin te gaan investeren. De lesauto moet fulltime draaien anders haal ik de kosten niet eruit.

A.b|30.07.21|17:07

Laat je niet gek maken. Ik blijf ook diesel rijden. Ik maak veel kilometers iets anders is voor mij niet interessant.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.