RijschoolProTV 5 november: Wat voegt een simulator toe aan de rijopleiding?

Sommige rijscholen kiezen ervoor om de leerling eerst achter een simulator te zetten. Wat is hier het voordeel van? En zorgt dat voor minder rijuren en dus minder kosten? Kijk vanaf 5 november naar de maandelijkse uitzending van RijschoolProTV, met deze keer het thema: de rijsimulator.

We gingen langs bij Green Dino, de ontwikkelaar van rijsimulatoren, om alles te leren over de verschillende simulatoren. CTO Jorrit Kuipers vertelt hoe het apparaat kan worden ingezet, wat de voordelen voor leerling en rijschool zijn en meer.

Daarnaast spreken we Alblas Verkeersschool over hun ervaringen met de simulator. Kijken zij er in de praktijk net zo naar als Green Dino? Dat zie je morgen tijdens RijschoolProTV. Kijk je mee?

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RijschoolProTV 5 november: Wat voegt een simulator toe aan de rijopleiding? | RijschoolPro

RijschoolProTV 5 november: Wat voegt een simulator toe aan de rijopleiding?

Sommige rijscholen kiezen ervoor om de leerling eerst achter een simulator te zetten. Wat is hier het voordeel van? En zorgt dat voor minder rijuren en dus minder kosten? Kijk vanaf 5 november naar de maandelijkse uitzending van RijschoolProTV, met deze keer het thema: de rijsimulator.

We gingen langs bij Green Dino, de ontwikkelaar van rijsimulatoren, om alles te leren over de verschillende simulatoren. CTO Jorrit Kuipers vertelt hoe het apparaat kan worden ingezet, wat de voordelen voor leerling en rijschool zijn en meer.

Daarnaast spreken we Alblas Verkeersschool over hun ervaringen met de simulator. Kijken zij er in de praktijk net zo naar als Green Dino? Dat zie je morgen tijdens RijschoolProTV. Kijk je mee?

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.