Rijinstructeur by Jongepier houdt open dag met banenmarkt op 15 januari

Rijinstructeur by Jongepier opent op 15 januari 2022 de deuren om een kijkje in de keuken te geven over de opleiding en het vak van rijinstructeur. Ze laten zien wat het inhoudt om rijinstructeur te zijn, hoe de lessen eruitzien en laten je plaatsnemen op de plek van de instructeur.

Op de open dag wil opleider Jongepier geïnteresseerden laten ervaren hoe het is om rijinstructeur te zijn. Ze kunnen ervaren hoe de lessen eruitzien en kunnen plaatsnemen op de plek van de rijinstructeur, niet alleen in de auto, maar ook in de vrachtwagen, bus, tractor en op de motor. Ook kun je gelijk kennis maken met potentiële werkgevers op de banenmarkt. Schrijf je hier in als je erbij wil zijn.

Deelnemen als rijschool

Rijscholen vanuit het hele land kunnen zich aanmelden om een plekje te krijgen op de markt. Je kunt in gesprek met potentiële kandidaten en laten zien wat je te bieden hebt. Jongepier biedt tevens tools aan om nieuwe rijinstructeurs te werven onder je eigen klantenbestand en om te delen op sociale media.

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijinstructeur by Jongepier houdt open dag met banenmarkt op 15 januari | RijschoolPro

Rijinstructeur by Jongepier houdt open dag met banenmarkt op 15 januari

Rijinstructeur by Jongepier opent op 15 januari 2022 de deuren om een kijkje in de keuken te geven over de opleiding en het vak van rijinstructeur. Ze laten zien wat het inhoudt om rijinstructeur te zijn, hoe de lessen eruitzien en laten je plaatsnemen op de plek van de instructeur.

Op de open dag wil opleider Jongepier geïnteresseerden laten ervaren hoe het is om rijinstructeur te zijn. Ze kunnen ervaren hoe de lessen eruitzien en kunnen plaatsnemen op de plek van de rijinstructeur, niet alleen in de auto, maar ook in de vrachtwagen, bus, tractor en op de motor. Ook kun je gelijk kennis maken met potentiële werkgevers op de banenmarkt. Schrijf je hier in als je erbij wil zijn.

Deelnemen als rijschool

Rijscholen vanuit het hele land kunnen zich aanmelden om een plekje te krijgen op de markt. Je kunt in gesprek met potentiële kandidaten en laten zien wat je te bieden hebt. Jongepier biedt tevens tools aan om nieuwe rijinstructeurs te werven onder je eigen klantenbestand en om te delen op sociale media.

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.