Bij IBKI wel drie personen in lesvoertuig

Het IBKI heeft toestemming gekregen om met maximaal drie personen in een lesvoertuig te zitten. Dat mag tijdens examens, maar ook tijdens de stages. Alleen het bijwonen van een tussentijdse toets of praktijkexamen bij het CBR kan tijdelijk niet wegens de verscherpte coronamaatregelen van het examencentrum.

Anders dan het CBR mogen bij examens en stages bij het IBKI wel drie personen in het lesvoertuig zitten. Hierdoor kunnen de examens en stages gewoon doorgaan in de oude vorm, met uitzondering van de derde praktische bijscholing (PB3). Het IBKI meldt hier coulant mee om te gaan. De examens Fase 1b, 1c, praktische begeleidingen en stagebeoordelingen kunnen dus wel doorgaan. Net als de theoretische examens.

Ook stagiaires mogen nog steeds stagelopen. Alleen kunnen zij geen tussentijdse toets of praktijkexamens bijwonen van het CBR, omdat hier een maximum aantal van twee mensen in het lesvoertuig is vastgesteld tijdens de lockdown. Het IBKI meldt hier rekening mee te houden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

2 reacties op “Bij IBKI wel drie personen in lesvoertuig”

Mart Kuiper|21.12.21|16:12

Interessant, voer voor epidemiologen…bij het IBKI ben je minder besmettelijk dan bij het CBR….

Judiujiqjdijqw Hinfjffutyjtjtrhhdrhrthdhdhrtd|24.12.21|08:17

Zat vorige week met IBKI praktische bijscholing met 4 in de auto. 2 examinatoren. Dan kan het wel natuurlijk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bij IBKI wel drie personen in lesvoertuig | RijschoolPro

Bij IBKI wel drie personen in lesvoertuig

Het IBKI heeft toestemming gekregen om met maximaal drie personen in een lesvoertuig te zitten. Dat mag tijdens examens, maar ook tijdens de stages. Alleen het bijwonen van een tussentijdse toets of praktijkexamen bij het CBR kan tijdelijk niet wegens de verscherpte coronamaatregelen van het examencentrum.

Anders dan het CBR mogen bij examens en stages bij het IBKI wel drie personen in het lesvoertuig zitten. Hierdoor kunnen de examens en stages gewoon doorgaan in de oude vorm, met uitzondering van de derde praktische bijscholing (PB3). Het IBKI meldt hier coulant mee om te gaan. De examens Fase 1b, 1c, praktische begeleidingen en stagebeoordelingen kunnen dus wel doorgaan. Net als de theoretische examens.

Ook stagiaires mogen nog steeds stagelopen. Alleen kunnen zij geen tussentijdse toets of praktijkexamens bijwonen van het CBR, omdat hier een maximum aantal van twee mensen in het lesvoertuig is vastgesteld tijdens de lockdown. Het IBKI meldt hier rekening mee te houden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

2 reacties op “Bij IBKI wel drie personen in lesvoertuig”

Mart Kuiper|21.12.21|16:12

Interessant, voer voor epidemiologen…bij het IBKI ben je minder besmettelijk dan bij het CBR….

Judiujiqjdijqw Hinfjffutyjtjtrhhdrhrthdhdhrtd|24.12.21|08:17

Zat vorige week met IBKI praktische bijscholing met 4 in de auto. 2 examinatoren. Dan kan het wel natuurlijk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.