Ministerie van I&W tijdens Rijschool Event: ‘Wetten voor rijlessen ontbreken nog’

“De collegiale toetsing is eigenlijk al een eerste stap naar een modulaire opleiding.” Er worden grote stappen gezet binnen de commissie Roemer, helaas zijn niet alle maatregelen zo snel in te voeren. Wel is er in korte tijd een koepelorganisatie ontstaan. De samenkomst van brancheverenigingen lijkt de sleutel tot verbetering. Lees hier in grote lijnen wat je hebt gemist tijdens het Online Rijschool Event 2021.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

3 reacties op “Ministerie van I&W tijdens Rijschool Event: ‘Wetten voor rijlessen ontbreken nog’”

Robert Nijdam|06.01.22|12:54

“Qua verkeersveiligheid is dat nog best ingewikkeld omdat er nog niet heel veel bewijs is dat rijlessen bijdragen aan verkeersveiligheid.” Is dit nou serieus een opmerking van het afdelingshoofd Verkeersveiligheid bij het ministerie?

Frans Stolte|06.01.22|18:32

Je gelooft toch écht je ogen niet als je dit leest ! Dat bewijst in elk geval dat ze op het verantwoordelijke ministerie geen flauw benul hebben van de noodzaak van rijlessen voor de verkeersveiligheid ! Dat is toch wel een heel trieste constatering !

Amar J Sing|06.01.22|20:07

“Qua verkeersveiligheid is dat nog best ingewikkeld omdat er nog niet heel veel bewijs is dat rijlessen bijdragen aan verkeersveiligheid.”

Het wordt steeds gekker in dit land….het verstand van dit soort lieden is beneveld…ander voorbeeld: Expat Indiërs KRIJGEN in dit land een GRATIS rijbewijs in hun schoot geworpen terwijl ze helemaal geen auto kunnen rijden!!!….een USA rijbewijs is ongeldig na 180 dagen verblijf van de ervaren Amerikaan…..wie snapt dit nog!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ministerie van I&W tijdens Rijschool Event: ‘Wetten voor rijlessen ontbreken nog’ | RijschoolPro

Ministerie van I&W tijdens Rijschool Event: ‘Wetten voor rijlessen ontbreken nog’

“De collegiale toetsing is eigenlijk al een eerste stap naar een modulaire opleiding.” Er worden grote stappen gezet binnen de commissie Roemer, helaas zijn niet alle maatregelen zo snel in te voeren. Wel is er in korte tijd een koepelorganisatie ontstaan. De samenkomst van brancheverenigingen lijkt de sleutel tot verbetering. Lees hier in grote lijnen wat je hebt gemist tijdens het Online Rijschool Event 2021.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

3 reacties op “Ministerie van I&W tijdens Rijschool Event: ‘Wetten voor rijlessen ontbreken nog’”

Robert Nijdam|06.01.22|12:54

“Qua verkeersveiligheid is dat nog best ingewikkeld omdat er nog niet heel veel bewijs is dat rijlessen bijdragen aan verkeersveiligheid.” Is dit nou serieus een opmerking van het afdelingshoofd Verkeersveiligheid bij het ministerie?

Frans Stolte|06.01.22|18:32

Je gelooft toch écht je ogen niet als je dit leest ! Dat bewijst in elk geval dat ze op het verantwoordelijke ministerie geen flauw benul hebben van de noodzaak van rijlessen voor de verkeersveiligheid ! Dat is toch wel een heel trieste constatering !

Amar J Sing|06.01.22|20:07

“Qua verkeersveiligheid is dat nog best ingewikkeld omdat er nog niet heel veel bewijs is dat rijlessen bijdragen aan verkeersveiligheid.”

Het wordt steeds gekker in dit land….het verstand van dit soort lieden is beneveld…ander voorbeeld: Expat Indiërs KRIJGEN in dit land een GRATIS rijbewijs in hun schoot geworpen terwijl ze helemaal geen auto kunnen rijden!!!….een USA rijbewijs is ongeldig na 180 dagen verblijf van de ervaren Amerikaan…..wie snapt dit nog!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.