Motor- en brommerles weer met maximaal vier personen

Nu de groepsgrootte is uitgebreid naar vier personen, mag je ook bij de lessen voor categorie A, A1, A2 en AM weer met meerdere leerlingen op pad. Voor de klassikale theorielessen zijn nog geen versoepelingen en daarom nog niet toegestaan, met uitzondering van beroepsmatige lessen.

Tijdens de persconferentie van 14 januari 2022 werd bekend dat de maximale groepsgrootte buiten weer is uitgebreid naar vier personen. Met deze versoepeling mogen de brommer- en motorlessen ook weer met grotere groepen plaatsvinden. Het advies geldt dus nu om motor- en brommerlessen met maximaal vier personen, inclusief instructeur, te laten plaatsvinden. Je vindt de regels terug op de website van de Rijksoverheid.

Theorielessen

De theorielessen zijn klassikaal nog niet toegestaan, tenzij deze nodig zijn voor uitoefening van het beroep. Hieronder valt de code 95, WRM-bijscholingen en de opleiding tot rijinstructeur. Theorielessen kunnen uiteraard wel online plaatsvinden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

2 reacties op “Motor- en brommerles weer met maximaal vier personen”

Youran van Ark|17.01.22|18:28

Oh. Mocht dat niet dan
Hele jaar gewoon gedaan. LoL

Mart Kuiper|18.01.22|20:27

Hier nog een.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Motor- en brommerles weer met maximaal vier personen | RijschoolPro

Motor- en brommerles weer met maximaal vier personen

Nu de groepsgrootte is uitgebreid naar vier personen, mag je ook bij de lessen voor categorie A, A1, A2 en AM weer met meerdere leerlingen op pad. Voor de klassikale theorielessen zijn nog geen versoepelingen en daarom nog niet toegestaan, met uitzondering van beroepsmatige lessen.

Tijdens de persconferentie van 14 januari 2022 werd bekend dat de maximale groepsgrootte buiten weer is uitgebreid naar vier personen. Met deze versoepeling mogen de brommer- en motorlessen ook weer met grotere groepen plaatsvinden. Het advies geldt dus nu om motor- en brommerlessen met maximaal vier personen, inclusief instructeur, te laten plaatsvinden. Je vindt de regels terug op de website van de Rijksoverheid.

Theorielessen

De theorielessen zijn klassikaal nog niet toegestaan, tenzij deze nodig zijn voor uitoefening van het beroep. Hieronder valt de code 95, WRM-bijscholingen en de opleiding tot rijinstructeur. Theorielessen kunnen uiteraard wel online plaatsvinden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

2 reacties op “Motor- en brommerles weer met maximaal vier personen”

Youran van Ark|17.01.22|18:28

Oh. Mocht dat niet dan
Hele jaar gewoon gedaan. LoL

Mart Kuiper|18.01.22|20:27

Hier nog een.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.