Foto: Eric Rothermel

BOVAG organiseert Dag voor Rijinstructeurs

BOVAG organiseert op maandag 13 februari 2023 een speciale dag voor rijinstructeurs. Deze door BOVAG en andere opleiders samengestelde dag staat in het teken van kwaliteitsverbetering van rijscholen en vindt plaats in het BOVAGhuis in Bunnik van 09.00 tot 20.00 uur.

Door middel van deze bijscholingsdag speelt BOVAG in op de nieuwe eisen van het CBR, die rijscholen wil stimuleren om hun opleidingen te verbeteren, zodat meer kandidaten in één keer slagen voor het praktijkexamen. Het programma van de Rijinstructeursdag geeft instructeurs extra tools om het slagingspercentage in hun rijschool te optimaliseren.

Naast een focus op bijscholing, zijn er ook onderwerpen van ondernemers opgenomen in het dagprogramma. Meer informatie over de Rijinstructeursdag volgt in september, maar BOVAG roept rijinstructeurs en rijschoolhouders op om 23 januari alvast vrij te houden in hun agenda.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.