Koepel Rijopleiding en Verkeersveiligheid (KRV) bezoekt CBR

Koepel Rijopleiding en Verkeersveiligheid (KRV) bezoekt CBR

v.l.n.r.: Alexander Pechtold, Ruud Rutten, Jos Vaessen en Jan Jurgen Huizing Foto: Wessel Agterhof/CBR

Op uitnodiging van de directie van het CBR hebben Jos Vaessen, bestuursvoorzitter van de nieuwe KRV, en Ruud Rutten, voorzitter van de Raad van Toezicht van de KRV het hoofdkantoor in Rijswijk bezocht. De KRV overhandigde daar de statuten van de Koepel aan CBR-directieleden Alexander Pechtold (algemeen directeur) en Jan Jurgen Huizing (directeur bedrijfsvoering). 

Het doel van het bezoek was om de speerpunten van de achterban van de KRV uitvoerig te bespreken. Beide partijen hebben afgesproken om elkaar in de toekomst met regelmaat bij te praten over ontwikkelingen in de branche.

Algemeen directeur Alexander Pechtold is blij dat elf partijen, die actief zijn voor en in de rijschoolbranche, de handen ineen hebben geslagen en hun vertrouwen hebben uitgesproken in de nieuwe koepelorganisatie. “Een brede vertegenwoordiging van de branche is van groot belang om de gewenste kwaliteitsslag voor elkaar te krijgen. We hopen dan ook dat nieuwe partijen zich in de komende tijd spoedig zullen aansluiten bij de KRV”, aldus Pechtold.

Doel van de Koepel Rijopleiding en Verkeersveiligheid

Het doel van de Koepel is om de verkeersveiligheid te ondersteunen door de belangen van rijscholen, WRM-opleidingsinstituten en uitgevers van verkeersleermiddelen te behartigen. KRV-voorzitter Jos Vaessen: “Om ondersteuning van de verkeersveiligheid voor elkaar te krijgen is het noodzakelijk om een gezamenlijke aanpak te creëren die door alle zojuist genoemde partijen wordt ondersteund. Het gesprek dat we met het CBR hebben gevoerd en in de toekomst structureel zullen blijven voeren, draagt hier zeer aan bij.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.