Senioren wegwijs op de scootmobiel door theoriemiddag

Senioren wegwijs op de scootmobiel door theoriemiddag

Leren rijden op een scootmobiel Foto: Phasmatisnox/Creative Commons

Veilig en goed manoeuvreren met een scootmobiel in het soms drukke verkeer kan voor sommigen een behoorlijke uitdaging zijn. De Limburgse Katholieke Bond van Ouderen (KBO) organiseert daarom op 6 oktober de theoriemiddag ‘Veilig op weg met je scootmobiel’ in Simpelveld.

In samenwerking met de Limburgse Gemeente Simpelveld, Veilig Verkeer Nederland, Impuls en Medipoint organiseert de KBO deze theoriemiddag voor mensen die gebruikmaken van een scootmobiel en/of een elektrische rolstoel. Het gratis programma duurt 2,5 uur en zal plaatsvinden in de yogaruimte van ‘De Rode Beuk’. De kandidaten worden daar ontvangen met koffie/thee en, uiteraard, een lekker stuk vlaai.

Jo Vaessen, voorzitter van de KBO, vertelt dat zij aan het begin van de zomer al een praktijkmiddag georganiseerd hebben over het gebruik van de scootmobiel. “Nu organiseren we een vervolg daarop: de theoriemiddag. De deelnemers kunnen hier oefenen met bijvoorbeeld lastige verkeerssituaties. Het is heel informatief én geheel gratis. Mensen kunnen zich per mail of telefonisch bij ons aanmelden.”

Katholieke Bond van Ouderen

KBO Simpelveld is een maatschappelijke organisatie, gerund door vrijwilligers die dagelijks actief bezig zijn met het organiseren van activiteiten voor senioren én het opkomen voor de belangen van senioren op lokaal en regionaal niveau.

Lees ook:

Foto: Phasmatisnox/Creative Commons

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Senioren wegwijs op de scootmobiel door theoriemiddag | RijschoolPro
Senioren wegwijs op de scootmobiel door theoriemiddag

Senioren wegwijs op de scootmobiel door theoriemiddag

Leren rijden op een scootmobiel Foto: Phasmatisnox/Creative Commons

Veilig en goed manoeuvreren met een scootmobiel in het soms drukke verkeer kan voor sommigen een behoorlijke uitdaging zijn. De Limburgse Katholieke Bond van Ouderen (KBO) organiseert daarom op 6 oktober de theoriemiddag ‘Veilig op weg met je scootmobiel’ in Simpelveld.

In samenwerking met de Limburgse Gemeente Simpelveld, Veilig Verkeer Nederland, Impuls en Medipoint organiseert de KBO deze theoriemiddag voor mensen die gebruikmaken van een scootmobiel en/of een elektrische rolstoel. Het gratis programma duurt 2,5 uur en zal plaatsvinden in de yogaruimte van ‘De Rode Beuk’. De kandidaten worden daar ontvangen met koffie/thee en, uiteraard, een lekker stuk vlaai.

Jo Vaessen, voorzitter van de KBO, vertelt dat zij aan het begin van de zomer al een praktijkmiddag georganiseerd hebben over het gebruik van de scootmobiel. “Nu organiseren we een vervolg daarop: de theoriemiddag. De deelnemers kunnen hier oefenen met bijvoorbeeld lastige verkeerssituaties. Het is heel informatief én geheel gratis. Mensen kunnen zich per mail of telefonisch bij ons aanmelden.”

Katholieke Bond van Ouderen

KBO Simpelveld is een maatschappelijke organisatie, gerund door vrijwilligers die dagelijks actief bezig zijn met het organiseren van activiteiten voor senioren én het opkomen voor de belangen van senioren op lokaal en regionaal niveau.

Lees ook:

Foto: Phasmatisnox/Creative Commons

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.