Instructeur Masis verovert TikTok met rijlesvideo’s

Instructeur Masis verovert TikTok met rijlesvideo’s

Screenshot uit één van de TikTok-video's van Masis Foto: TikTok/@rijschoolwierden

Instructeur Masis Karkin (45) is nog geen vier weken geleden begonnen met het maken van rijles-content op TikTok, maar lijkt nu al een grote internethit te worden. Zijn video’s worden duizenden keren bekeken, waarvan één hem bijna een miljoen views heeft opgeleverd.

Omdat de meeste leerlingen volgens Masis geen idee hebben waar ze aan beginnen, wil hij hen helpen met zijn uitlegvideo’s, vertelt hij aan Tubantia. “Ik wil de mensen graag laten zien hoe een rijles eraan toegaat. Daarnaast is het belangrijk dat ze van de verschillende verkeerssituaties kunnen leren, want je komt echt niet alles tegen tijdens de lessen.”

Masis werd op het idee gebracht door zijn dochter en zijn leerlingen die het wel ‘iets voor hem’ vonden. Zijn kinderen legden hem uit hoe de app werkt en zo kon de Wierdense instructeur snel aan de slag met het maken van zijn rijlesvideo’s.

Rijschool-TikTok

Steeds meer rijscholen worden actief op TikTok om zo de jeugd te informeren en in contact te blijven met hun doelgroep. Een andere bekende rijschool-influencer is Merlin Weber die naast het regelmatig maken van TikTok’s ook heel actief is op YouTube en rijlessen geeft aan BN’ers.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.