Nationaal Rijschool Congres, Nationale Rijschooldag 2018. foto Janny Mallee

Denk jij mee over de Nationale Rijschooldag 2023?

Nationaal Rijschool Congres 2018 Foto: ProMedia/Janny Mallee

RijschoolPro kijkt naar de mogelijkheden voor het opnieuw organiseren van de Nationale Rijschooldag. Om het voor de branche zo interessant en nuttig mogelijk te maken, zijn wij benieuwd naar wat de bezoekers graag willen zien, horen en ervaren. Wat is volgens jou onmisbaar deze dag?

De enquête bestaat uit slechts zeven vragen en is volledig anoniem. Met jouw input hopen we, naast volop aandacht voor de actualiteit, goed in te kunnen spelen op de behoeftes van de branche met een programma dat informeert, prikkelt en belangrijke thema’s aansnijdt.

Vul de enquete hieronder in of klik op deze link.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Denk jij mee over de Nationale Rijschooldag 2023? | RijschoolPro
Nationaal Rijschool Congres, Nationale Rijschooldag 2018. foto Janny Mallee

Denk jij mee over de Nationale Rijschooldag 2023?

Nationaal Rijschool Congres 2018 Foto: ProMedia/Janny Mallee

RijschoolPro kijkt naar de mogelijkheden voor het opnieuw organiseren van de Nationale Rijschooldag. Om het voor de branche zo interessant en nuttig mogelijk te maken, zijn wij benieuwd naar wat de bezoekers graag willen zien, horen en ervaren. Wat is volgens jou onmisbaar deze dag?

De enquête bestaat uit slechts zeven vragen en is volledig anoniem. Met jouw input hopen we, naast volop aandacht voor de actualiteit, goed in te kunnen spelen op de behoeftes van de branche met een programma dat informeert, prikkelt en belangrijke thema’s aansnijdt.

Vul de enquete hieronder in of klik op deze link.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.