Verkeersschool Blom houdt medewerkers gezond met vitaliteitsdagen

Verkeersschool Blom houdt medewerkers gezond met vitaliteitsdagen

De healthcheck-dag Foto: Verkeersschool Blom

Voor Verkeersschool Blom uit Etten-Leur zijn gezonde voeding en sportiviteit onmisbaar op de werkvloer. Daarom organiseert het bedrijf regelmatig een vitaliteitsdag waarop het team verblijd wordt met sportieve uitdagingen, informatieve workshops en gezonde lunches.

Van tennissen tot hardloopevenementen en van het uitdelen van verspakketten voor gezonde gerechten tot een ‘healthy lunch’ in plaats van taart trakteren. Steeds opnieuw zoeken directeur Reggy Heijens en zijn team naar mogelijkheden om de medewerkers gezond en vitaal te houden. “We hebben zelfs een keer een medisch specialist laten komen voor een healthcheck. Medewerkers konden dan bloed laten prikken of hun cholesterol laten meten. Dat is niet verkeerd om een keer te doen, want sommigen schrokken best van de hoogte van die waarden”, vertelt de directeur.

Reggy – die dit jaar zijn elfde marathon gaat lopen – noemt zichzelf een bourgondiër, maar geeft ook aan dat zijn gezondheid erg belangrijk voor hem is. “Als je een goede conditie hebt, kun je het allemaal wat langer volhouden en ben je minder snel ziek. We hebben hier de laatste jaren wat mensen meegemaakt die te jong zijn overleden en dat zet je wel aan het denken. Je hebt niet alles in de hand, maar aandacht voor je gezondheid is wel heel belangrijk.”

Verder staan er in 2023 nog een padel clinic en een bootcamp op de planning en wordt er in december een winterwandeling georganiseerd. Maar ondanks dat gezondheid voor Reggy hoog in het vaandel staat, draait het volgens hem uiteindelijk allemaal om het vinden van de juiste balans. “We gaan natuurlijk ook gewoon een keer een wijnproeverij doen. Ontspannen is ook belangrijk.”

Verkeersschool Blom organiseerde ook een week die in het teken stond van voldoende water drinken.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.