Rijschool Dielessen steelt de show met luipaard-lesauto

Rijschool Dielessen steelt de show met luipaard-lesauto

De luipaard-lesauto van Rijschool Dielessen Foto: Edwin Dielessen

Toen Dordtse rijinstructeur Edwin Dielessen op een dag bij het CBR om zich heen keek, viel het hem op hoe saai alle lesauto’s er eigenlijk uitzien. Dat kan anders, dacht hij. En zo ontstond het idee voor een heuse sneeuwluipaard-lesauto.

Naast zo nu en dan de opmerking ‘daar wil ik niet in rijden hoor’, noemt Edwin de reacties op zijn luipaard-lesauto geweldig. “Iedereen is razend enthousiast. Sommige leerlingen komen zelfs opeens met een tijgerprintbroek aan, om te matchen bij de auto. Er is ook een meisje die haar nagels in dezelfde print als de lesauto laat lakken. Dat is gewoon geweldig.”

(Tekst gaat verder onder de foto)

Deze leerling doet er alles aan om te matchen met de lesauto.

Van de twee lesauto’s waar de rijschool over beschikt, heeft Edwin er één laten bestickeren. “Mijn doel voor nu is om minimaal drie nieuwe leerlingen in de lesauto te krijgen die zeggen: door die print van jou heb ik besloten hier te gaan lessen”, vertelt de instructeur. Naast dat er erg enthousiast wordt gereageerd op de opvallende lesauto, speelt het stukje marketing namelijk ook een belangrijke rol. “Het bestickeren kostte 3000 euro, dus het moet uiteindelijk natuurlijk ook geld opleveren. Maar daarnaast hou ik er vooral van om altijd anders of uitzonderlijk te zijn”, vertelt Edwin.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.